The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Ювентус-06.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – Αγωνιστική 1/6

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Παρκ ντε Πρινς

Η συνάντηση των αρχών ανάμεσα στην ΠΣΖ και τη Γιουβέντους θα είναι η κύρια διακόσμηση της Τρίτης στον πρώτο γύρο του Champions League.

ΠΣΖ

Αυτό το καλοκαίρι, η ΠΣΖ άλλαξε τον προπονητή, ο οποίος κατάφερε να προσφέρει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο στην ομάδα. Οι πρόσφατες συντριπτικές νίκες επί των Λιλ (7:1), Τουλούζη (3:0) και Ναντ (3:0) μόνο επιβεβαιώνουν αυτό. Οι παίκτες του Γκαλτιέ έκαναν το μοναδικό λάθος σε μια δύσκολη μονομαχία με τη Μονακό – 1:1.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι επίσης αήττητη σε πέντε αγώνες τη φετινή σεζόν. Από την άλλη, η «Γηραιά Κυρία» νίκησε μόνο τους αουτσάιντερ Σασουόλο (3:0) και Λα Σπέτσια (2:0), ενώ σημείωσε ισοπαλίες 0:0 με τη Σαμπντόρια, 1:1 με τη Ρόμα και 1:1 με τη Φιορεντίνα.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, των οποίων η ποδοσφαιρική απόδοση είναι πιο τέλεια. Όσο για μένα, η Γιουβέντους δεν θα αποτύχει στην άμυνα και θα αποφύγει ένα καταστροφικό φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με 1-2 γκολ με απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *