The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ανζέ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Анже-02.10b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Παρίσι. Στάδιο Parc-des-Princes

Ο έκτος γύρος της Λιγκ 1 Γαλλίας ξεκινά στο Παρίσι, όπου η ισχυρή μεσαία ομάδα Ανζέ θα επισκεφθεί την πρωταθλήτρια ΠΣΖ.

Παρί Σεν Ζερμέν

Στην αρχή της σεζόν 2020/21 η ΠΣΖ, κουρασμένη από την παρατεταμένη εκστρατεία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, έχασε εντυπωσιακά 0:1 από την Λανς και 0:1 από τη Μαρσέιγ. Ωστόσο, τρεις ξηρές νίκες επί των Μετς (1:0), Νις (3:0) και Σταντ ντε Ρενς           (2:0) επανέφεραν γρήγορα τους Παριζιάνους στο παιχνίδι. Τώρα είναι έβδομοι με εννέα βαθμούς, διαφορά τερμάτων είναι 6:2 και μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Ανζέ

Η Ανζέ σημείωσε τους ίδιους εννέα βαθμούς, αλλά καταλαμβάνει μόνο την όγδοη θέση με διαφορά τερμάτων 6:8. Αυτό το αποτέλεσμα είναι απολύτως ικανοποιητικό για μη φιλόδοξή ομάδα. Προηγουμένως, άλλαξαν με επιτυχία ελάχιστες νίκες έναντι της Ντιζόν (1:0), της Σταντ ντε Ρενς (1:0) και της Μπρεστ (3:2) με φιάσκο 0:2 από την Μπορντό και 1:4 από τη Μονπελιέ.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι αυτή τη φορά τίποτα δεν θα σώσει την Ανζέ από την ήττα. Η ΠΣΖ στο δικό της γήπεδο αποτελεί τρομερή δύναμη. Πιθανότατα, ο αγώνας θα αποδειχθεί πλούσιος σε γκολ, καθώς οι Παριζιάνοι πιθανώς βαρέθηκαν να ενεργούν με ρεαλιστικό τρόπο και ο αντίπαλός της δεν είναι διάσημος για αξιοπιστία στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: ατομικό σύνολο της ΠΣΖ είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *