The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόγραμμα του αγώνα Βόρεια Ιρλανδία εναντίον Ελβετία

NorthernIreland-Switzerland-09.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Δεύτερος γύρος, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σε αυτό το ζευγάρι το φαβορί είναι η εθνική Ελβετίας. Αλλά το φαβορί στα χαρτιά. Ναι, η Βόρεια Ιρλανδία είναι ισχυρή ομάδα, η οποία έχει δυναμώσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, επάξια έφθασε στο Euro, με αξιοπρέπεια για το ντεμπούτο της έπαιξε και εξασφάλισε πρόωρα την πρόκριση στα πλέι-οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Εξετάζοντας τις συνθέσεις των αντιπάλων, μπορούμε πραγματικά να ονομάσουμε τους Ελβετούς το φαβορί στο ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα η εθνικής της Βόρειας Ιρλανδίας θα δώσει μάχη στον αντίπαλο, και τουλάχιστον δεν θα χάσει.

Για το πόσο καλά οι ποδοσφαιριστές της Βόρειας Ιρλανδίας παίζουν στην έδρα τους τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν απολύτως όλοι οι άνθρωποι, λίγο έμπειροι στο ποδόσφαιρο. Στους πέντε εντός έδρας αγώνες των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας έχασε μόνο από τους Γερμανούς, στον αγώνα που δεν επηρέαζε και πουθενά. Οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες κερδήθηκαν ήσυχα με συνολικό σκορ 12-0. Και γενικώς, κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι την τελευταία φορά η Βόρεια Ιρλανδία έχανε τους επίσημους αγώνες εντός έδρας της τον Σεπτέμβριο του 2013 από τους Πορτογάλους στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Αλλά τότε ήταν μια εντελώς διαφορετική εθνική…

Οι Ελβετοί στον όμιλό τους δεν έδειξαν κάτι πέρα ​​από το φυσικό. Ναι, η εντός έδρας νίκη επί της Πορτογαλίας ευχαρίστησε, αλλά τώρα θα εξετάζουμε πώς η εθνική ομάδα έπαιξε εκτός έδρας. Αλλά αν αξίζει καν να μιλήσουμε για τις νίκες εκτός έδρας πάνω στη Λετονία, τις Νήσους Φερόε, την Ουγγαρία και την Ανδόρα; Και τις δύο τελευταίες εκτός έδρας οι Ελβετοί κατάφεραν να νικήσουν με διαφορά τερμάτων μόλις ένα γκολ.

Ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν αμφιβάλω ότι οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν. Γενικώς, θα μπορούσαμε να στοιχηματίσουμε σ’ αυτούς με χάντικαπ 0, αλλά είναι πολύ πιθανή εδώ η ισοπαλία και επιστροφή πονταρίσματος. Θα πω περισσότερα, είμαι σχεδόν βέβαιος για την ισοπαλία. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν προσεκτικά, η τιμή του σφάλματος είναι πολύ υψηλή. Αλλά στην έδρα η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας σίγουρα δεν θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *