The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόγνωση και το στοίχημα για τον αγώνα Πορτογαλία εναντίον Μεξικό

Portugal-Mexico-02.07

Κύπελλο Συνομοσπονδιών Αγώνας για την 3η θέση

Κυριακή, 2 Ιουλίου, 3:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Ατκρίτιε, Μόσχα

Την Κυριακή στον αγώνα για την τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα μετρηθούν οι εθνικές της Πορτογαλίας και του Μεξικού. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μεταξύ τους στη φάση των ομίλων, τότε όλα ολοκληρώθηκαν με αποτελεσματική ισοπαλία 2:2, αλλά αυτή τη φορά η ισοπαλία σίγουρα δεν μπορεί να γίνει, επειδή το χάλκινο μετάλλιο είναι μόνο ένα.

Προβλήματα με πέναλτι

Η εθνική Πορτογαλίας έφθασε στο τουρνουά στην κατάσταση ενός από τα κύρια φαβορί για τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να το αποδείξει πλήρως. Οι Ίβηρες στη φάση των ομίλων ήταν οι πρώτοι, σημειώνοντας στους τρεις γύρους επτά πότους με διαφορά τερμάτων 7:2 και χάρη σε αυτές τις στατιστικές βγήκαν μπροστά από τους Μεξικανούς. Αλλά σε ημιτελική συνάντηση με την Χιλή η ενδεκάδα του Fernando Santos σε δύο ώρες αγωνιστικού χρόνου δεν μπόρεσαν να σκοράρει γκολ, αν και στο δίχτυ τους δε δέχτηκαν επίσης. Έτσι, η μοίρα του εισιτηρίου στο τελικό αποφασίστηκε με τη σειρά των πέναλτι, όπου οι Πορτογάλοι δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση, και γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουν τον εαυτό τους στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Περίμεναν περισσότερα

Από το Μεξικό περίμεναν επιτυχημένη εμφάνιση στο τρέχοντα Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αλλά στο τέλος ήδη στα ημιτελικά σχεδόν χωρίς μάχη η εθνική Μεξικού έχασε από τη εθνική Γερμανίας με σκορ 1:4. Όσο για την φάση των ομίλων, εκεί οι Μεξικανοί δεν είχαν ήττες και εκτός από την προαναφερθείσα ισοπαλία με τους Πορτογάλους κατάφεραν να κερδίσουν ελάχιστα την Νέα Ζηλανδία και τη Ρωσία, έτσι πήραν την δεύτερη θέση, η οποία παρέτεινε την παραμονή τους στο τουρνουά.

Πρόβλεψη

Σ’ αυτό το ζευγάρι των αντιπάλων οι αναλυτές δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στη Πορτογαλία, η οποία στην επιλογή των καλλιτεχνών φαίνεται κάπως καλύτερα από το Μεξικό. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο ότι μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τους Χιλιανούς οι Ίβηρες πρέπει να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις και να κερδίσουν το χάλκινο μετάλλιο. Ως εκ τούτου η πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Πορτογαλίας με απόδοση 1.75.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *