The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη 08.04.2016 για Χέρτα – Ανόβερο στις 21:30

Герта-Ганновер-08.04

Την Παρασκευή, 08.04.2016 στις 21:30 στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga της Γερμανίας στο γήπεδο «Ολυμπιακό» η Χέρτα θα συναντηθεί με το Ανόβερο.

Μια εξαιρετική σεζόν, κατά τη γνώμη μου, έχει η ενδεκάδα του Paul Dardano, η ομάδα ριζώθηκε στην πρώτη τριάδα και θα προσπαθήσει να εδραιώσει τη θέση της στην κατάταξη στο τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας Χέρτα μετά από 28 γύρους στην Bundesliga κατέγραψαν στο ενεργητικό τους 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Έχοντας τελειώσει τις συναντήσεις με συνολικό σκορ 37:22, η «Μεγάλη κυρία» κατέγραψε στο ενεργητικό της 48 πόντους και καταλαμβάνει την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η τρέχουσα σειρά της ομάδα στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει 3 νίκες και δύο ήττες. Στο τελευταίο γύρο η Χέρτα έκανε ένα τρομερό λάθος, χάνοντας με συντριπτικό σκορ 5:0 από τον άμεσο ανταγωνιστή της για το χάλκινο μετάλλιο τη Μπορούσια Menhegladbah.

Το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, που έχασε ό,τι μπορούσε σε αυτή τη σεζόν, και σίγουρα θα κατέβει στην τάξη, είναι η ποδοσφαιρική ομάδα Ανόβερο. Έτσι, μετά από 28 αγωνιστικές η ομάδα έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 21 ήττες. Σκοράροντας σε αυτούς τους αγώνες 22 γκολ, χάσανε 52, που, κατά συνέπεια, τους επέτρεψε να πάρουν 17 πόντους, που είναι η χειρότερη εικόνα στο πρωτάθλημα αντίστοιχα. Να σημειώσω ότι στα τελευταία 10 παιχνίδια το Ανόβερο κατάφερε να κερδίσει μόνο έναν αγώνα, και έχασε 9.

Στις προσωπικές μονομαχίες το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των παικτών της Χέρτας, οι οποίοι, να υπενθυμίσω, με σιγουριά κέρδισαν τον εκτός έδρας αγώνα του πρώτου γύρου με σκορ 1:3. Μετά από καταστροφικό προηγούμενο ματς η Χέρτα οπωσδήποτε πρέπει να καλύψει τη διαφορά και να μην επιτρέψει να την προσπεράσουν. Στοίχημα: η νίκη των γηπεδούχων.

Πρόβλεψη: Άσος 1 με απόδοση 1,55 στο William Hill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *