The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Μίλαν εναντίον Τορίνο

Milan-Torino-26.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ένας από τους αγώνες του 14ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Μίλαν και Τορίνο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν το πρώτο μέρος της σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο, βρίσκονται στην κατάταξη πιο κοντά στη μέση. Εκτός από την ίντριγκα στο τουρνουά σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχει ένα άλλο επίπεδο ίντριγκας που συνδέεται με την προσωπικότητα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος πρόσφατα προπονούσε τη Μίλαν, αλλά άφησε το σύλλογο με σκάνδαλο.

Με προβλήματα

Η Μίλαν μετά από 13 γύρους στη Σέριε Α’ Ιταλίας είναι στην έβδομη θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό των ερυθρόμαυρων είναι 19 βαθμοί, η διαφορά από τη Σάμπα και την έκτη θέση είναι επτά ολόκληροι βαθμοί. Δεδομένου ότι η ομάδα αυτή είχε ως στόχο να μπει στο TOP-4, τέτοια αποτελέσματα θα πρέπει να ονομαστούν κακά, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη καθόλου το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες ο Μοντέλα είναι σχεδόν το πιο συζητημένο πρόσωπο στην Ιταλία.

Στην όγδοη θέση

Η Τορίνο είναι επίσης ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, αλλά στο οικονομικό κόστος είναι αισθητά κατώτερο από τη Μίλαν, οπότε οι φήμες που περιβάλλουν τους «ταύρους» δεν είναι τόσο δυνατές, αν και είναι επίσης παρούσες. Πριν από τον 14ο γύρο στο ενεργητικό των Τουρίνων υπάρχουν 18 βαθμοί, δηλ. μόνο μια μονάδα λιγότερο από τη Μίλαν, η ομάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση στην κατάταξη της Σέριε Α’. Εκτός έδρας η Τορίνο δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο η ενδεκάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς σκοράρει σε τακτική βάση.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν χάνει κατά μέσο όρο 1,38 γκολ ανά αγώνα στη Σέριε Α’ Ιταλίας, ενώ η Τορίνο σκοράρει κατά μέσο όρο 1,38 γκολ ανά παιχνίδι. Οι Τουρίνιοι σίγουρα θέτουν για τον εαυτό τους ως στόχο να κερδίσουν τους βαθμούς στο Μιλάνο, και γι’ αυτό πρέπει να βάζουν γκολ στην πύλη του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τορίνο θα σκοράρει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *