The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ

ManchesterUnited-Tottenham-21.04

Κύπελλο Αγγλίας – Ημιτελικός

Ολντ Τράφορντ

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 7:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενεί την Τότεναμ στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας στο γήπεδο «Ολντ Τράφορντ» στις 21 Απριλίου στις 7:15 μ.μ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος είναι πολύ καλή, η ομάδα, εάν δεν είχε προβλήματα με τη σταθερότητα, θα μπορούσε να αγωνιστεί για το χρυσό της Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα οι «κόκκοι διάβολοι» είναι μόνο στην 2η θέση στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, έχοντας καταφέρει να γεμίσουν το ενεργητικό τους με 74 βαθμούς στους 34 αγώνες. Στην επίθεση οι «κόκκινοι» είναι πολύ ισχυροί, η μπάλα βρέθηκε 65 φορές στις εστίες των άλλων, με την άμυνα επίσης όλα είναι σε πλήρη τάξη, μόνο 26 γκολ έχουν χάσει. Στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από την Γουέστ Μπρομ 1:1, ήταν ισχυρότερη από τη Σουόνσι 2:0 και την Μπράιτον 2:0.

Η Τότεναμ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Τα «Σπερς» αποσκοπεί στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατέχοντας τώρα στο πρωτάθλημα της Αγγλίας την τέταρτη θέση με 68 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Στην επίθεση η ομάδα φαίνεται πολύ ισχυρή και σίγουρη, σκόραρε 66 φορές, η άμυνα είναι επίσης εντάξει, έχασε 31 μπάλες. Στα τελευταία εκτός έδρα παιχνίδια η Τότεναμ έπαιξε ισοπαλία με τη Μπράιτον 1:1, κατάφερε να νικήσει τη Στόουκ Σίτι 2:1 και την Τσέλσι 3:1.

Πρόβλεψη

Τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια διαρκεί η νικηφόρα σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί Τότεναμ. Τώρα οι ομάδες είναι περίπου στην ίδια φόρμα, νομίζω ότι ο αγώνας θα βγει έντονος και όχι παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *