The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη Λιλ εναντίον Λυών

Lyon-Lille-28.01

Πρόβλεψη Λιλ εναντίον Λυών

Λιγκ 1 Γαλλίας

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Προτεινόμενο στοίχημα: TM3.

Ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα για τη Λυών να πάρει τον εαυτό της στα χέρια και να παίζει λιγότερο αποτελεσματικά στην επίθεση. Είναι η ώρα να δείξει στη Λιλ ότι δεν έχει χάσει τις δεξιότητες του παιχνιδιού στην άμυνα. Ήρθε η ώρα να δείξει βαρετό ποδόσφαιρο και να παίξει για τουλάχιστον TM3.

Στα παιχνίδια του «ύψους» της Λυών φταίει ο Γάλλος Alexandre Lacazette. Έλαβε μέρος σε 46% των γκολ της ομάδας. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στους 4 αγώνες του Λιγκ 1 δεν έλαβε μέρος λόγω τραυματισμού. Ούτε ο Nabil Fekir, ούτε ο Maxwell Cornet δεν είναι τόσο χρήσιμοι για την ομάδα, όσο ο Αλέξενδρος. Σκοράρει εδώ και 6 αγώνες στη σειρά. Πρέπει να γίνει κάτι με αυτόν τον τύπο. Και νομίζω ότι η άμυνα της Λιλ θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση. Μόνο σε 2 από τα τελευταία 8 προσωπικά ματς ο Lacazette κατάφερε να σκοράρει.

Η Λιλ παίζει πολύ χάλια στην τρέχουσα σεζόν. Η ομάδα είναι στην 14η θέση με 2 βαθμούς χάντικαπ πριν από την ζώνη υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή η χαλαρότητα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην υποβίβαση. Και με αυτές τις σκέψεις, ο προπονητής πρωτ’ απ’ όλα θα σκέφτεται την άμυνα.

Οι γηπεδούχοι περίπου το ίδιο παίζουν εντός και εκτός έδρας. Η διαφορά τερμάτων είναι 20:11 – εντός έδρας, 19:12 εκτός έδρας. Αποτελεσματικότητα των εντός και εκτός έδρας παιχνιδιών είναι 3,1. Αρκετά μεγάλος αριθμός. Αλλά αυτά τα over ήταν με ομάδες που προσπαθούσαν να παίξουν δια μέσω άμυνας: Μαρσέιγ, Γκινγκάμπ, Παρί Σεν Ζερμέν. Ενώ ξέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είναι από τέτοιες ομάδες. Νομίζω ότι από την πρώτη στιγμή μας περιμένει ξεράδι από τη Λιλ.

Και σε αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν έχουμε 6 περάσματα του πονταρίσματος σε 10 εντός έδρας αγώνες της Λιγκ 1. Και συνολικά 9 περάσματα σε 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λιλ χάνει πολύ. Ήδη σε μισό της σεζόν επέτρεψε στον αντίπαλο να σκοράρει όσο σ’ όλη την προηγούμενη. Παρ’ όλα αυτά τα στοιχεία αυτά δεν με σπρώχνουν στο παιχνίδι μέσω over. Αφού και η ίδια σκοράρει λίγο. Αυτό ισχύει για τα εκτός έδρας ματς. Σε 12 παιχνίδια εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα κατάφερε να σκοράρει 6 γκολ. Εφιαλτικό παιχνίδι στην επίθεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το ποντάρισμα πέρασε 9 φορές. Σε 2 ήττες υπήρχε καθαρή τύχη. Σε παιχνίδια κόντρα σε Μετς και Σεντ Ετιέν, ο αντίπαλος χτύπησε από 3 σουτ στο στόχο, και όλα μπήκαν.

Πρόσφατα προσωπικά παιχνίδια επίσης είναι στην πλευρά μας. 5 φορές πέρασε το στοίχημα στα τελευταία 5 παιχνίδια. Και από το 2012 – μόλις 1 ήττα σε 11 αγώνες.

Πιστεύω ότι οι εταιρείες στοιχημάτων βιάστηκαν λίγο να βγάλουν τέτοια γραμμή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under 3 με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *