The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη και το στοίχημα για τον αγώνα Ολυμπιακός εναντίον Παρτιζάν Βελιγραδίου

Olympiacos(Gre)-Partizan(Srb)-02.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 2 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Καραϊσκάκη, Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός και η Παρτιζάν την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξουν το δεύτερο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των ομάδων, ο οποίος έλαβε χώρα στη Σερβία, ολοκληρώθηκε με την άνετη νίκη του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα 3:1. Αυτός ο αγώνας έδειξε μια σαφή απροθυμία της Παρτιζάν να αντιμετωπίσει την ελληνική πρωταθλήτρια, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τον Ολυμπιακό ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Αρκετά καλή προετοιμασία

Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινά ένα από τα τελευταία στην Ευρώπη, αλλά παρά το γεγονός αυτό, ο Ολυμπιακός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αποκλείστηκε ​​από την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, προετοιμάστηκε για τους προκριματικούς αγώνες σε ένα καλό επίπεδο. Ήδη στα πρώτα λεπτά του αγώνα στη Σερβία, οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν να σκοράρουν στη Παρτιζάν στόχο λόγω της καλύτερης ταχύτητας και επιλογής της θέσης.

Βαριά η Παρτιζάν

Ακόμα στην αναμέτρηση με την Μπούντουτσνοστ  ήταν φανερό ότι η Παρτιζάν έχει κάπως βαρία εμφάνιση. Ως αποτέλεσμα, οι Σέρβοι κατάφεραν να περάσουν τους Μαυροβούνιους, αλλά για τους Έλληνες δε θα τους φτάσουν οι δυνάμεις,  είναι σίγουρο. Για να προκριθεί στη φάση του πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στο στόχο του αντιπάλου η Παρτιζάν πρέπει να σκοράρει τρία γκολ, και καλό είναι να μην χάσει στο δικό της δίχτυο. Δυστυχώς για τους οπαδούς της βαλκανικής ομάδας είναι αναγκαίο να καθοριστεί το γεγονός ότι οι πιθανότητες του φαβορί τους είναι σχεδόν μηδενικές.

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει, αυτή η ομάδα είναι 99% ήδη στα πλέι-οφ, αλλά μπροστά τους Έλληνες περιμένει ένας πολύ ισχυρότερος αντίπαλος από την Παρτιζάν, οπότε πρέπει να συνεχίσει την προετοιμασία και να μειώσει τον αριθμό των τεχνικών λαθών. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Ολυμπιακού με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *