The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη και το στοίχημα για τον αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας εναντίον Αστανά

Legia(Pol)-Astana(Kaz)-02.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 2 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στάδιο του Πολωνικού Στρατού, Βαρσοβία

Η Λέγκια Βαρσοβίας δεν είχε την καλύτερη εμφάνιση στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Καζακστάν νίκησε εξολοκλήρου τους Πολωνούς, οι οποίοι δεν περίμεναν τέτοια πίεση από την Αστανά. Αλλά από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει η τέλεια φόρμα της Αστανά, αυτή η ομάδα έχει αγωνιστική πρακτική, επειδή το πρωτάθλημα του Καζακστάν είναι σε πλήρη εξέλιξη, επιπλέον, η Αστανά έχει ειδικό τεχνητό χλοοτάπητα, έτσι ώστε τα προβλήματα της Λέγκια δεν προέκυψαν από το μηδέν.

Αποκτάνε τη φόρμα

Επιπλέον, η Λέγκια δε ξεκίνησε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο: έχασε στην έδρα της το Σούπερ Καπ Πολωνίας από την Άρκα. Στη συνέχεια υπήρξε μία ήττα από την Γκόρνικ στην Εξτρακλάσα και μια ισοπαλία με την Κορόνα. Μόνο στον τρίτο γύρο του πολωνικού ελίτ πρωταθλήματος η Λέγκια κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στον αγώνα κατά της Σαντέτσια Νόβι Σατς. Αυτά τα στατιστικά δείχνουν ότι η Λέγκια έχει προβλήματα, αλλά επιβεβαιώνουν επίσης τη θέση ότι η πολωνική πρωταθλήτρια αποκτάει σιγά-σιγά τη φόρμα.

Ηγέτης του πρωταθλήματος Καζακστάν

Η Αστανά μετά από 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Καζακστάν σημείωσε 51 πόντους στο ενεργητικό της, που αντιστοιχούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας η Αστανά έπαιξε πολύ καλά: έχει εφτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Καζακστάν, η διαφορά τερμάτων είναι 18:11. Αλλά πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος Καζακστάν δεν είναι και τόσο υψηλό.

Πρόβλεψη

Η Λέγκια, προκειμένου να προκριθεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι την Αστανά Καζακστάν, και να το κάνει δια μέσω χάντικαπ -2. Οπότε κανένα άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη της Λέγκια στο επερχόμενο παιχνίδι δεν είναι αποδεχτό. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη τη Λέγκια με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *