The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για 08/04/2016: η Γρανάδα κόντρα στη Μάλαγα

Гранада-Малага-08.04

Την Παρασκευή, 08/04/2016 στις 21:30 στον αγώνα της 32ης του ισπανικού πρωταθλήματος στο γήπεδο «Nuevo Los Καμένες» η Γρανάδα θα συναντηθεί με τη Μάλαγα.

Είναι σε πολύ επισφαλή θέση προς το τέλος της σεζόν η ποδοσφαιρική ομάδα της Γρανάδας. Έτσι, μετά από 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Jose Ramon Sandoval κατέγραψε στο ενεργητικό της 7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 16 ήττες. Έχοντας τελειώσει τις συναντήσεις με συνολικό σκορ 33:57, οι «ναθαρίες» κέρδισαν 29 πόντους και πήραν την 17η θέση στην κατάταξη. Αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν ως εξής: 1 νίκη, 1 ήττα και τρεις ισοπαλίες σε πέντε τελευταίους αγώνες. Μόλις 1 πόντο απέχει απ’ το να βγει από το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάλαγα ριζώθηκαν στο επάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, όπου τίποτα δεν τους απειλεί. Έτσι, επίσης, έχοντας παίξει 31 γύρο, οι «Αντσούγιες» έχουν καταγράψει 10 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες. Αφού τελείωσε τις συναντήσεις με συνολικό σκορ 30:29, η Μάλαγα κέρδισε 40 πόντους και πήρε την 8η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Από τα ευρωπαϊκά κύπελλα την ομάδα χωρίζουν 8 πόντοι, και κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπει στην επόμενη σεζόν. Η τρέχουσα της φόρμα έχει σήμερα 1 ήττα, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες.

Στις προσωπικές μονομαχίες στις τελευταίες πέντε συναντήσεις δύο νίκες πήραν οι παίκτες της Γρανάδας, δύο – της Μάλαγας, και μία φορά, στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μάλαγα εντός έδρας έπαιξε με σκορ 2:2. Η Γρανάδα δεν έχασε 3 αγώνες, ενώ η Μάλαγα έχει 4 αγώνες win-win. Ωστόσο, πιστεύω ότι η γηπεδούχος ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσει όσο περισσότερους πόντους γίνεται και να ξεφύγει από τη ζώνη κινδύνου. Στοίχημα: Νίκη των φιλοξενούμενων ή ισοπαλία (απόδοση 1,62 στο Bet365).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *