The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Νάπολι εναντίον Σαμπντόρια

napoli-sampdoria-07-01

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο

Προτεινόμενο στοίχημα: γκολ-γκολ με απόδοση 1,87.

Το Σάββατο, 7 Γενάρη, στο 19ο γύρο της Σέριε A η Νάπολι θα φιλοξενήσει εντός έδρας τη Σαμπντόρια, πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα είναι σε θέση να σκοράρουν γκολ.

Η Νάπολι βρίσκεται στη 3η θέση με 35 πόντους (10+5=3-). Το ποντάρισμα “γκολ-γκολ” πέρναγε σε 11 από τους 18 αγώνες στο μισό αυτής της σεζόν. Παρά τον τραυματισμό του Μίλικ, η ενδεκάδα του Surrey σκοράρει πολλά και είναι σήμερα η πρώτη ομάδα στη Σέριε A που σκοράρει τόσο πολύ (40 γκολ για μισό της σεζόν). Δεν χωράει αμφιβολία στο γκολ της. Οι Ναπολιτάνοι σκόραραν σε 16 από τα 18 παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Μετά τον τραυματισμό του κύριου αμυντικού Coulibaly η Νάπολι έφαγε 6 γκολ στα 2 τελευταία ματς. Έπαιξε 5:3 με Τορίνο εντός έδρας και 3:3 με Φιορεντίνα εκτός έδρας. Επιπλέον ο αμυντικός Vlad Chiricheş, ο οποίος αντικατέστησε το Coulibaly σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια επίσης τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο κατά των βιολετών.

Όπως είπα και προηγουμένως, για την γηπεδούχο ομάδα δε θα παίξουν Μίλικ, Coulibaly και Vlad Chiricheş. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης ένα πρόβλημα από την άποψη της άμυνας, επειδή είναι τραυματισμένος ο κύριος τερματοφύλακας Viviano.

Η Σαμπντόρια βρίσκεται στην 13η θέση με 23 πόντους (6+5=7-). Στα ματς της ενδεκάδας του Giampaolo το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» πέρναγε σε 12 παιχνίδια από τα 18. Εκτός έδρας η Σαμπντόρια παίζει στην άμυνα πολύ χειρότερα από ό, τι εντός έδρας. Εκτός έδρας η ομάδα έχασε δύο φορές περισσότερο από ό, τι εντός έδρας (εντός έδρας: – 8 παθητικά γκολ, εκτός έδρας: – 16, αν και έπαιξε ίσο αριθμό αγώνων). Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δυνατότητα να βάλουν τουλάχιστον ένα γκολ σε 15 παιχνίδια από τα 18. Επιπλέον, το στοίχημα της Σαμπντόρια “γκολ-γκολ” πέρασε στα τελευταία 6 εκτός έδρας ματς. Η Σαμπντόρια ήταν σε θέση να σκοράρει στη Γιουβέντους και τη Φιορεντίνα, ακόμα σκόραρε δύο φορές εκτός έδρας στη Ρόμα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ και χάνουν επίσης αρκετά στα περισσότερα παιχνίδια τους, και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή, που θα πρέπει επίσης να επηρεάσει τον αριθμό των γκολ σε αυτό το ματς. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *