The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 17/04/2016 21:30

Барселона-Валенсия-17.04

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» θα υποδεχτεί τη Βαλένθια. Μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την αναχώρηση από το Champions League η Βαρκελώνη έμεινε μόνο με τους εσωτερικούς αγώνες: Πρέμιερα και Κύπελλο του Βασιλιά, όπου οι Καταλανοί έχουν να δείξουν ό,τι μπορούν να κάνουν.

Κρίσιμος Απρίλιος

Η Βαρκελώνη βρίσκεται τώρα στη ρητή πτώση, όπως καλά φαίνεται από τα αποτελέσματα της ομάδας. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η Βαρκελώνη υπέστη τρεις ήττες: στην Λίγκα της Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, και στο Champions League από την πρωτευουσιάνικη Ατλέτικο. Η ήττα από τους «στρωματάδες» κόστιζε στους Καταλανούς θέση στα ημιτελικά του φημισμένου τουρνουά. Είναι σαφές ότι το δυναμικό της ομάδας του Λουίς Ενρίκε είναι μεγάλο, το μόνο ερώτημα είναι αν μπορέσει να το χρησιμοποιήσει στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια;

Μια δύσκολη σεζόν

Για τη Βαλένθια η τρέχουσα σεζόν έχει γίνει μια αποτυχία, η ομάδα άλλαξε δύο προπονητές, μετά το 32ο γύρο κατέχει μόνο 12η θέση στην κατάταξη του εσωτερικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με τις δυνατότητές της θα έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα. Αλλά πρόσφατα στις ενέργειες των «νυχτερίδων» υπήρξε κάποια πρόοδος και θετική πορεία, τουλάχιστον στο τελευταίο παιχνίδι η Βαλένθια κατάφερε να νικήσει την ισχυρή Σεβίλλη με σκορ 2:1, κάτι που δεν μπορεί να μην ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας.

Πρόβλεψη

Η Βαρκελώνη θα πάρει εκδίκηση για την αποτυχία της στο Champions League και το κύριο χτύπημα θα πέσει πάνω στη Βαλένθια, η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να το αντέξει, αλλά τουλάχιστον να μην χάσει πολύ από τους «νυχτερίδες» είναι αρκετά ικανή. Η Βαρκελώνη, παρά όλη τη δύναμή της, δεν παίζει πολύ καλά, οπότε μια μικρή ευκαιρία της θετικής έκβασης για Βαλένθια υπάρχει. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Βαλένθιας με χάντικαπ +3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *