The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Μπάγερν – Σάλκε 16/04/2016

Бавария-Шальке-16.04

Στις 16 Απριλίου στο γήπεδο «Allianz Arena» στο Μόναχο στη 30η αγωνιστική θα αγωνιστούν η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Σάλκε. Θα επικρατήσουν ξανά οι παίκτες του Γκουαρντιόλα;

Μπάγερν

Μετά από 29 γύρους οι Βαυαροί είναι σίγουρα στην κορυφή της βαθμολογίας του εγχώριου πρωταθλήματος, με 75 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Απέχουν 7 βαθμούς από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, πράγμα που σημαίνει ότι αν η Μπάγερν θα παίξει με όλη της τη δύναμη, εύκολο θα πάρει ένα άλλο πρωτάθλημα.

Στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια του εγχώριου πρωταθλήματος ο σύλλογος του Μονάχου έχασε μία φορά τους βαθμούς, παίζοντας ισοπαλία με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (0:0). Σε άλλες συναντήσεις η ομάδα κέρδιζε. Στον προηγούμενο γύρο η Μπάγερν έπαιζε εκτός έδρας στη Στουτγάρδη και νίκησε με αυτοπεποίθηση 3:1.

Τα αποτελέσματα της ομάδας του Γκουαρντιόλα είναι τα εξής: σκόραραν 10 γκολ, 1 έχασαν. Στα τέσσερα από πέντε παιχνίδια η ομάδα έπαιξε με μηδενικό σκορ.

Στο δικό τους γήπεδο η ομάδα του Μονάχου στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια κέρδισε τέσσερις φορές και μία φορά έχασε. Τους περισσότερους εντός έδρας αγώνες η Μπάγερν παίζει με μηδενικό σκορ.

Σάλκε

Ο σύλλογος από το Γκελζεκίρχεν πριν από την 30η αγωνιστική βρίσκεται στην 7η θέση με 45 βαθμούς στο ενεργητικό του. Το ίδιο σκορ έχουν και η Μπορούσια του Μενχενγκλάντμπαχ και η Μάιντς, που κατέχουν την 5η και την 6η θέσεις αντίστοιχα. Εκτός από αυτό η 4η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι τόσο μακριά (3 βαθμοί). Όπως βλέπετε η Σάλκε έχει αρκετά κίνητρα.

Στα προηγούμενα πέντε ματς της Bundesliga οι παίκτες του Μπραϊτενράιτερ έπαιζαν εξαιρετικά ασταθές: δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Στην προηγούμενη αγωνιστική οι «ανθρακωρύχοι» υποδέχονταν τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο κορεσμένο αγώνα έπαιξαν 2:2.

Όσο για την απόδοση, κατά την εν λόγω χρονική περίοδο η Σάλκε 7 φορές χτύπησε τις εστίες των αντιπάλων, τρώγοντας στο δικό της τέρμα δύο γκολ περισσότερο. Σε δύο παιχνίδια η ομάδα απέτυχε να σκοράρει, και ποτέ δεν έπαιξε με μηδέν.

Τα 5 προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της Bundesliga η Σάλκε κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά. Είχε, επίσης, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα από το Γκελζεκίρχεν χάνει, δεν σκοράροντας ποτέ.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: στατιστικές προσωπικών συναντήσεων

Σε πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις οι παίκτες από το Γκελζεκίρχεν ποτέ δεν έχουν κερδίσει τους παίκτες από το Μόναχο, ενώ οι τελευταίοι είχαν τρεις φορές επιτυχείς. Στα άλλα δύο παιχνίδια κατέγραψαν ισοπαλία. Μόνο σ’ ένας από αυτούς τους αγώνες δεν κέρδισε το στοίχημα «Και οι δύο θα σκοράρουν».

Προβλέψεις των bookmakers

Καθαρό φαβορί εδώ είναι η Μπάγερν. Για παράδειγμα, στη στοιχηματική εταιρεία Bet365 για τη νίκη της γηπεδούχος δίνουν απόδοση 1,17, ενώ η επιτυχία της φιλοξενούμενης βαθμολογείται με 13,00 απόδοση. Σχεδόν δεν υπάρχει αμφιβολία στις εταιρείες στοιχημάτων ότι θα δούμε τουλάχιστον 3 γκολ σ’ αυτό το παιχνίδι. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο όβερ 2,5 με απόδοση 1,36.

Η Μπάγερν αντικειμενικά τώρα είναι ένα κεφάλι πιο δυνατή από κάθε αντίπαλο στην Bundesliga (εκτός ίσως από την Μπορούσια Ντόρτμουντ). Επιπλέον, ο αγώνας θα λάβει χώρα εντός έδρας της, όπου είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Η νίκη είναι δεδομένη, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι σίγουρη, διότι την Τετάρτη 13 Απριλίου έπαιξε το επαναληπτικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας κόντρα στην πορτογαλική Μπενφίκα, ο οποίος ήθελε πολλή προσπάθεια. Επιπλέον, στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των αντιπάλων, και οι δύο ομάδες σκόραραν.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: «Και οι δύο θα σκοράρουν»


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *