The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν 12/04/2016

MC-PSG-12.04

Στις 12 Απριλίου του 2016 στην αρένα «Etihad» η τοπική Μάντσεστερ Σίτι στο επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα του Champions League θα υποδεχτεί τον σύλλογο του Παρισιού την Παρί Σεν Ζερμέν. Ποια από τις δύο ομάδες για πρώτη φορά θα καταφέρει να περάσει στους ημιτελικούς του κύριου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου;

Μάντσεστερ Σίτι

Στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η ενδεκάδα του Manuel Pellegrini είναι παράδειγμα της αστάθειας. Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν η ομάδα χάνει στους αγώνες από τα προφανή αουτσάιντερ, χάνοντας τους πολυπόθητους πόντους. Ωστόσο, το παιχνίδι εκτός έδρας με τους Παριζιάνους ήταν πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό. Μπορούμε να το βάλουμε στο ενεργητικό των «πολιτών»: αφού δεν έχασαν και σκόραραν 2 γκολ εκτός έδρας.

Στο παιχνίδι κόντρα στην PSG η Μάντσεστερ Σίτι αναμενόμενα έπαιζε με δεύτερη σύνθεση, δίνοντας εξολοκλήρου την μπάλα στον αντίπαλο και δραστηριοποιώντας στην αντεπίθεση. Η στρατηγική αυτή έχει αποδώσει τους καρπούς της και η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ. Ελπίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πόσο σημαντικό είναι γκολ εκτός έδρας, τόσο μάλλον δύο. Ως εκ τούτου, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το πλεονέκτημα είναι στο πλευρό της αγγλικής ομάδας.

Η ομάδα έχει μια αξιοπρεπή γραμμή επίθεσης, ο αρχηγός της οποίας είναι ο Αργεντινός επιθετικός Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος είχε ήδη σκόραρε 17 γκολ, παρά τους συχνούς τραυματισμούς.

Παρί Σεν Ζερμέν

Όπως είναι γνωστό οι παίκτες του Laurent Blanc μερικούς γύρους πριν το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος ήδη έχουν εξασφαλίσει στον εαυτό τους τον τίτλο και μπορούν να αφιερωθούν πλήρως στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Φυσικά, η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία του πρώτου εντός έδρας αγώνα, και τώρα εκτός έδρας οπωσδήποτε πρέπει να επικρατήσει. Και λαμβάνοντας υπόψη το τι σπουδαίοι καλλιτέχνες αποτελούν μέρος των Παριζιάνων, μπορούν να καταφέρουν αυτό το σκοπό. Ιδιαίτερα αξίζει να ξεχωρίσουμε το Σουηδό επιθετικό Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είχε σημειώσει 30 γκολ στην γαλλική Λιγκ 1. Υπάρχουν και άλλα αστέρια όπως Edison Cavani, Angel Di Maria και διάφοροι άλλοι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα αυτή θα παίξει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αποδόσεις των bookmakers

Στον επικείμενο αγώνα τα πρακτορεία στοιχημάτων δυσκολεύονται να ορίσουν το φαβορί. Και πραγματικά, να επικρατήσει μπορεί και μία και η άλλη ομάδα. Έτσι, για παράδειγμα, στο πρακτορείο Bet365 απόδοση για τη νίκη των δύο ομάδων είναι ακριβώς η ίδια και ισούται με 2,63. Ελαφρώς μικρότερη είναι η πιθανότητα της ισοπαλίας – 3,25. Σχεδόν δεν αμφιβάλουν οι bookmakers, ότι το παιχνίδι θα είναι αποτελεσματικό και δίνουν over 2,5 με απόδοση 1,70.

Σίγουρα θα βράζει το πάθος στον αγώνα, και το πιο πιθανό, μέχρι το τέλος δε θα είναι γνωστό ποιος θα προχωρήσει πέρα. Οι αντίπαλοι και αυτή τη φορά θα δείξουν επικίνδυνο και πλούσιο σε γκολ ποδόσφαιρο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικούς επιθετικούς. Δεν νομίζω ότι ο χαρακτήρας του παιχνιδιού θα είναι πολύ διαφορετικός από τον αγώνα στο Παρίσι. Ναι, το σκορ 2:2 βολεύει τους «πολίτες», αλλά είναι απίθανο ότι θα παίζουν όλη την ώρα για να το κρατήσουν. Σε γενικές γραμμές, αναμένουμε αποτελεσματικό αγώνα.

Πρόγνωση και στοίχημα για το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: over 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *