The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Λίβερπουλ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 14/04/2016

Ливерпуль-БоруссияД-14.04

Στις 14 Απριλίου εντός έδρας στο γήπεδο “Άνφιλντ Road” η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο δεύτερο προημιτελικό αγώνα του Europa League. Θα μπορέσουν να ξεπεράσουν οι παίκτες του Jürgen Klopp την πρώην του ομάδα;

Λίβερπουλ – Μπορούσια: ποιος έχει περισσότερες δυνατότητες;

Ο πρώτος αγώνας στο Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι Λίβερπουλ – Μπορούσια είναι το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα τα ντουέτα στα προημιτελικά του Europa League.

Οι ομάδες απέδειξαν τόσο λαμπρό και αποτελεσματικό παιχνίδι, που ο αγώνας σε αναζωπύρωση έμοιαζε με τελικό, αλλά θα περάσει μόνο μία ομάδα. Αναμενόμενα στο Ντόρτμουντ επικρατούσε στο έδαφος και μπάλα η γηπεδούχος ομάδα. Ωστόσο, το πρώτο γκολ έβαλαν οι “κόκκινοι”. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερα, αλλά ο τερματοφύλακας των «Πρώσοων» ο Weidenfeller έπαιζε καλά και πραγματοποίησε μερικά ωραία σέιφ. Παρότι το πλεονέκτημα στον αγώνα ήταν στην πλευρά των γηπεδούχων, ισοπαλία αντιστοιχεί στο παιχνίδι. Αφού σε αυτό το είδος αγώνα οι γηπεδούχοι επιτίθονταν και οι φιλοξενούμενοι παίζουν στην αντεπίθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Jürgen Klopp, επικεφαλής της Λίβερπουλ, παραιτήθηκε πρόσφατα από το πόστο του προπονητή της Μπορούσιας. Πιθανό ότι χρησιμοποίησε τις γνώσεις του για την ομάδα, κάτι που βοήθησε στη Λίβερπουλ να φύγει με άνετο σκορ από τη Γερμανία.

Αλλά σε γενικές γραμμές η Λίβερπουλ έπαιξε ποιοτικά. Τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα παρουσιάζει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Philippe Coutinho, ο οποίος έχει 8 γκολ. Ο Christian Benteke, για τον οποίο λέγανε ότι επρόκειτο να γίνει το κύριο σκόρερ, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, επιπλέον έχει τον τραυματισμό του. Πρόσφατα άρχισε να σκοράρει ο Daniel Sturridge. Ό,τι αφορά την ομάδα του Ντόρτμουντ, ο κύριος επιθετικός της θεωρείται Pierre-Emerick Aubameyang. Αυτός Αφρικανός επιθετικός σπάνια αφήνει το πεδίο χωρίς να σκοράρει ένα γκολ.

Αποδόσεις των bookmakers

Ακόμη και τώρα, μετά από το ωραίο παιχνίδι της Λίβερπουλ εκτός έδρας, ένα μικρό πλεονέκτημα τα πρακτορεία δίνουν στη Μπορούσια. Στο πρακτορείο Μαραθώνας στοιχήματα στη νίκη της ομάδας του Thomas Tuchel δέχονται με απόδοση 2,50, ενώ η επιτυχία των γηπεδούχων έχει απόδοση 2,96. Η ισοπαλία προτείνεται με απόδοση 3,60. Οι Bookmakers είναι περισσότερο διατεθειμένοι να πιστεύουν ότι το παιχνίδι στο “Άνφιλντ” θα φέρει περισσότερα γκολ από το πρώτο παιχνίδι. Στο όβερ 2,5 προτείνουν την απόδοση 1,80, ενώ το αντίθετο αποτέλεσμα έχει την απόδοση 2,00.

Λίγοι αμφιβάλλουν ότι το επαναληπτικό παιχνίδι θα είναι λιγότερα παθιασμένο. Η Λίβερπουλ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα χάρη στο γκολ εκτός έδρας, και τώρα για την ομάδα φτάνει να παίξει λευκή ισοπαλία για να περάσει στους ημιτελικούς. Αλλά το παιχνίδι για να κρατήσει το σκορ κόντρα στην Μπορούσια θα ήταν αυτοκτονία, γι’ αυτό οι παίκτες του Klopp θα προσπαθούν να πιάνουν στις αντεπιθέσεις τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι οπωσδήποτε πρέπει να σκοράρουν. Την Κυριακή η Λίβερπουλ έπαιξε κόντρα στη Στόουκ Σίτι και επικράτησε 4:1. Σε εκείνο το παιχνίδι ο προπονητής επέτρεψε να ξεκουραστούν μερικοί βασικοί παίκτες. Αλλά ακόμη και εκείνοι που έπαιξαν, έδειξαν ότι παραμένουν σε καλή κατάσταση.

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Λίβερπουλ – Ντόρτμουντ: η Λίβερπουλ δεν θα χάσει.

Σε τέτοιο αποτέλεσμα στο πρακτορείο Μαραθώνας προτείνουν απόδοση 2,00.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *