The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Λέστερ – Γουέστ Χαμ 17/04/2016

Лестер-ВестХэм-17.04

Στις 17 Απριλίου στο γήπεδο “King Power” ο αρχηγός του αγγλικού πρωταθλήματος σύλλογος Λέστερ στο 34ο γύρο της Αγγλικής Premier League θα υποδεχτεί τη Γουέστ Χαμ του Λονδίνου. Θα διατηρήσουν οι “αλεπούδες” το 7-ποντο προβάδισμα έναντι στον πλησιέστερο διώκτη;

Λέστερ

Οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι συνεχίζουν με βεβαιότητα να προχωράνε προς το πρώτο τους τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία, και με 72 βαθμούς κατέχουν την πρώτη θέση. Το προβάδισμα από τη δεύτερη Τότεναμ έφτασε επτά βαθμούς, ενώ η Άρσεναλ απέχει κατά 13 μονάδες (με ένα παιχνίδι στο χέρι). Ακόμα και αν οι «αλεπούδες» δε θα πάρουν το τρόπαιο, στο Champions League σίγουρα θα μπουν.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος της Αγγλίας η Λέστερ δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό. Συνολικά, η σειρά χωρίς ήττα έχει ήδη φτάσει 7 αγώνες. Στον τελευταίο γύρο η Λέστερ έπαιξε εκτός έδρας στο Σάντερλαντ και κέρδισε με σιγουριά 2:0, χάρη στο διπλό του υπέροχου J. Vardy.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα αν και σκόραρε μόνο 6 γκολ, αλλά δεν έχασε ούτε ένα. Τέσσερις από τις πέντε νίκες κερδήθηκαν με ελάχιστο σκορ 1:0.

Όσο για το παιχνίδι εντός έδρας, εδώ στην Premier League η Λέστερ δεν έχει χάσει σε 12 συνεχόμενα παιχνίδια, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είχε μόνο 4 ισοπαλίες. Επιπλέον, σε 8 από τους 12 αγώνες η ομάδα έπαιξε στο μηδέν.

Γουέστ Χαμ

Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει παίξει 32 αγώνες και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 52 πόντους, απέχοντας μόλις 1 πόντο από την 5η θέση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, πράγμα που σημαίνει ότι στην επόμενη σεζόν τα σίδερα μπορούν να παίξουν στο Europa League.

Στους τελευταίους 5 αγώνες της Premier League της Αγγλίας η ομάδα του Μπίλιτς δεν έχασε επίσης ούτε μία φορά. Ωστόσο, για τρία παιχνίδια στη σειρά δεν μπορεί να κερδίσει. Στον τελευταίο γύρο η Γουέστ Χαμ έπαιξε κόντρα στην Άρσεναλ. Δύο πρώτα γκολ έβαλαν οι “κανονιέρηδες” στην αρχή, αλλά ήδη στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στα ακριβή χτυπήματα του Andy Carroll η γηπεδούχος ισοφάρισε. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο ίδιος Carroll οδήγησε την ομάδα μπροστά, όμως δεν άφησε την Γουέστ Χαμ να επικρατήσει το γκολ του Laurent Koscielny, ο οποίος έχει ορίσει το τελικό σκορ 3:3.

Αποτελεσματικότητα της ομάδας για τη συγκεκριμένη περίοδο έχει ως εξής: 11 γκολ σκόραρε και 9 έχασε. Σ’ όλα τα ματς η Γουέστ Χαμ σκόραρε, αλλά έπαιξε στο μηδέν μόνο μία φορά. Σε 4 από τους πέντε αγώνες ο σύλλογος του Λονδίνου έχανε τουλάχιστον 2 γκολ.

Λέστερ – Γουέστ Χαμ: στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των αντιπάλων αυτών παρατηρείται μια πλήρη ισοτιμία. Δύο φορές κέρδισε κάθε μία από τις ομάδες και μία φορά έχει καταγραφεί ισοπαλία. Οι αντίπαλοι παίζουν αρκετά αποτελεσματικά. Μόνο σ’ ένα απ’ αυτούς τους αγώνες δεν περασε το στοίχημα όβερ 2,5.

Προβλέψεις των bookmakers

Η Λέστερ εδώ και καιρό είναι φαβορί στις αντιπαραθέσεις στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Δε θα γίνει εξαίρεση και αυτό το παιχνίδι. Για παράδειγμα, στη στοιχηματική εταιρία William Hill μπορείτε να στοιχηματίσετε στη νίκη της ομάδας του Ranieri με απόδοση 1,91, ενώ η επιτυχία της Γουέστ Χαμ εκτιμάται με απόδοση 4,00.

Οι “Αλεπούδες” τώρα βρίσκονται στην κορυφή της δόξας τους και δεν χάνουν πέντε παιχνίδια στη σειρά. Το πρωτάθλημα δεν είναι μακριά, και κάθε αγώνας που έχει απομείνει η ομάδα παίζει σαν εν είναι τελευταίος στη ζωή της. Παρεμπιπτόντως η Γουέστ Χαμ στις 13 Απριλίου έπαιζε ακόμα επαναληπτικό αγώνα του πρωταθλήματος της Αγγλίας κόντρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος, φυσικά, πήρε πολλές δυνάμεις. Υπέρ της Λέστερ ακόμα μιλάει ο παράγοντας της δικής της έδρας. Θεωρώ μια άλλη νίκη των “αλεπούδων” είναι αρκετά προβλέψιμη.

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Λέστερ – Γουέστ Χαμ: Άσος 1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *