The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Λάτσιο εναντίον Τορίνο

Lazio-Torino-13.03

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Δευτέρα, 13 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι +1 με απόδοση 1,93

Η Λάτσιο είναι φαβορί, αλλά υπερτιμημένη. Δεν έχουν ακόμα οι Ρωμαίοι τόσο υψηλό περιθώριο ασφαλείας, έτσι ώστε η νίκη τους επί της ισχυρής Τορίνο άξιζε μόνο 1,55. Απλά να σας υπενθυμίσω ότι η Λάτσιο κέρδισε μόνο 4 από τα 14 παιχνίδια κόντρα στις ομάδες από την κορυφή 11, οι τρεις νίκες ήταν ελάχιστες, ενώ η τέταρτη ήταν μεγάλη (3:1) μόνο χάρη στο γκολ στο 90ο λεπτό. Σε αυτό το πλαίσιο το χάντικαπ +1 έναντι των Ρωμαίων φαίνεται πολύ ασφαλέστερο από -1 σε αυτούς.

Η Τορίνο είναι μεσαία ομάδα με σκληρά δόντια, η  οποία στην οργάνωση του παιχνιδιού στην επίθεση είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία. Παρά την ουσιαστική ανυπαρξία των κινήτρων στο τουρνουά, η ομάδα του Μιχαήλοβιτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση: μόνο 2 ήττες στους 10 τελευταίους γύρους. Για σύγκριση, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Λάτσιο έχασε τρεις φορές. Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο οι ταύροι πήραν βαθμούς από την Φιορεντίνα, Μίλαν, Αταλάντα, γειτονικές με τη Λάτσιο ομάδες στον πίνακα. Οπότε οι γηπεδούχοι δεν θα περάσουν εύκολα.

Ενόψει των πρόσφατων αγώνων της Λάτσιο έχω την εντύπωση ότι η ομάδα του Inzaghi πηδάει πάνω από το κεφάλι της και κερδίζει περισσότερους βαθμούς από ό, τι άξιζε. Αυτό συμβαίνει στη βραχυχρόνια περίοδο, όταν είσαι τυχερός. Αλλά για πάντα δεν θα γίνονται αυτά, αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να χάνει πόντους. Από την άποψη του παιχνιδιού η Λάτσιο δεν είναι εντυπωσιακή: η άμυνα είναι έτσι κι έτσι (έχανε στα 6 από τα τελευταία 8 παιχνίδια), η επίθεση κερδίζει μόνο χάρη στον Ιμμόμπιλε. Η ομάδα σκοράρει πολλά από το δεύτερο όροφο, αλλά η Τορίνο εξαλείφει αυτό το άσσο των Ρωμαίων. Στο νέο έτος η Λάτσιο νίκησε με μεγάλο σκορ μόνο την Μπολόνια και την Πεσκάρα, τα αουτσάιντερ. Εντός έδρας αγώνες μετά το χειμερινό διάλειμμα: 1:0, 1:1, 0:1, 2:1, 1:0. Τίποτα πρωτοφανές.

Είναι επίσης άγνωστο αν αντέξει η Λάτσιο την πίεση του τουρνουά. Νικηφόρο σερί έδωσε την ελπίδα να προκριθεί στο Champions League, αποχή από την 3η θέση μειώθηκε κατά τέσσερις μονάδες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ως φαβορί με υψηλές προσδοκίες. Στο πλαίσιο αυτό τα πράγματα είναι ευκολότερα για Τορίνο, τα παιδιά απλά παίζουν και δε κοιτάνε το βαθμολογικό πίνακα, επειδή δεν υπάρχει θεμελιώδης ίντριγκα – στην καλύτερη περίπτωση θα τερματίσουν όγδοοι, στη χειρότερη περίπτωση – ενδέκατοι.

Ακόμη και Κιέβο και Μπολόνια κέρδιζαν πόντους στο Ολυμπιακό Στάδιο, χωρίς να αναφέρουμε τη Μίλαν, Ρόμα και Γιουβέντους. Φυσικά, η Λάτσιο άξια είναι φαβορί, κι όμως 1,55 δεν είναι αρκετό. Σύμφωνα με αυτή τη γραμμή η πρόβλεψή μου είναι: +1 στη Τορίνο. Δεν βλέπω εδώ την καταστροφή των φιλοξενούμενων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *