The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Γιουβέντους – Παλέρμο 17/04/2016 16:00

Ювентус-Палермо-17.04

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σειράς A ο νυν πρωταθλητής της Ιταλίας και αρχηγός της τρέχουσας σεζόν η Γιουβέντους από το Τορίνο εντός έδρας της θα υποδεχτεί ένα από τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος την Παλέρμο. Το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα είναι η μελλοντική γηπεδούχος, αλλά και της φιλοξενούμενης δεν της λείπει το υψηλό κίνητρο, επειδή πάνω από τα κεφάλια των παικτών από τη Σικελία κρέμεται η «δαμόκλειος σπάθη» της Σειράς Β.

Στη Σειρά A μόνο οι νίκες

Σε πέντε παιχνίδια στη σειρά στο πρωτάθλημα της Ιταλίας η ομάδα του Allegri μόνο νικά: Αταλάντα, Σασουόλο, Τορίνο, Έμπολι και Μίλαν έγιναν θύματά της. Επιπλέον, σε αυτές τις συναντήσεις οι παίκτες της Τορίνο δεχτήκαν μόλις δύο γκολ: από τους «ταύρους» και «κόκκινους διαβόλους». Αυτοί οι αριθμοί μιλούν για την τέλια φόρμα των «ζέβρων», καθώς και ότι στην ομάδα από το Τορίνο η εναλλαξιμότητα και η ασφάλεια βρίσκονται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Ακολουθώντας την Κατάνια;

Την τρέχουσα περίοδο η Σικελία μπορεί να χάσει τον εκπρόσωπός της στην ελίτ του ιταλικού πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό της Παλέρμο είναι 28 πόντοι και αυτή η ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι πιθανότητες διατήρησης της θέσης στη Σειρά A ακόμη υπάρχουν και δεν είναι μικρές, αφού ο κύριος ανταγωνιστής των «αετών» είναι η Κάπρι, η οποία έχει ακριβώς ίδιο αριθμό πόντων, αλλά να μην ξεχνάμε και την Φροζινόνε, η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την Παλέρμο, αλλά επίσης δεν θέλει να κατέβει σε κατηγορία.

Πρόβλεψη

Η Παλέρμο φαίνεται αδύναμη στην επίθεση, και η άμυνα της Γιουβέντους θεωρείται η καλύτερη στην Ιταλία. Ο νυν πρωταθλητής της Ιταλίας αρνείται να χάνει πόντους, και τρώει γκολ μόνο στις μεγάλες για τους αντιπάλους γιορτές. Η τύχη της Scudetto δεν έχει αποφασιστεί 100% ακόμη, οπότε δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης στις ενέργειες των «ζέβρων». Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Παλέρμο δε θα σκοράρει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *