The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα 13/04/2016

Атлетико-Барселона-13.04

Στις 13 Απριλίου στο γήπεδο της Μαδρίτης «Vicente Calderon» η τοπική Ατλέτικο στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα του Champions League θα υποδεχτεί τη Βαρκελώνη. Θα μπορέσουν οι «στρωματάδες» να σταματήσουν τους Καταλανούς;

Ατλέτικο Μαδρίτης

Στα πλαίσια του ισπανικού εθνικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο είναι ο πιο κοντινός διώκτης των «μπλαουγκράνα» για τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε λιγότερα απ’ όλους χάνουν γκολ όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά είναι πρώτοι ανάμεσα σε όλες τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ακριβώς αυτή την ιδιότητα θα πρέπει να αποδείξουν οι «στρωματάδες» εντός έδρας. Επιπλέον, η ομάδα διεξάγει εντός έδρας αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο.

Δυστυχώς, στο πρώτο παιχνίδι πριν το σφύριγμα για το διάλειμμα, η ομάδα έμεινε χωρίς τον Φερνάντο Τόρρες, ο οποίος έλαβε την κόκκινη κάρτα. Παρεμπιπτόντως, αυτός έγινε ο δημιουργός του μοναδικό γκολ της Ατλέτικο στο πρώτο παιχνίδι. Κατά συνέπεια, στο δεύτερο ματς ο «El Nino» δεν θα βοηθήσει την ομάδα του. Στο πρώτο παιχνίδι, αφού έφυγε, η ομάδα αναγκάστηκε να καταλήξει στη βαθιά άμυνα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κρατήσει το νικηφόρο σκορ. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα βάλει στο επαναληπτικό παιχνίδι ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο στη θέση του Τόρρες.

Βαρκελώνη

Ακόμη και μετά την ήττα στο El Clasico οι Καταλανοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα συνέχεια κερδίζει πόντους και κάνει πίσω εξαιρετικά σπάνια. Στο εγχώριο πρωτάθλημα οι παίκτες του Luis Enrique είναι πιο κοντά στο να κερδίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Και η νίκη στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League ακόμη περισσότερο αύξησε τις πιθανότητες της ομάδας να προχωρήσει περαιτέρω.

Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο η Μπάρτσα έδειξε σαφώς ότι, έχοντας χάσει πρώτη, μπορεί να κινητοποιηθεί και να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι μπορούν να εκτελέσουν τέτοιο στόχο. Όλες οι επιθέσεις της καταλανικής ομάδας διεξάγονται στην εκτέλεση του διάσημου τρίο των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες. Αν αυτή η νότιο-αμερικανική παρέα βρίσκεται στην απαιτούμενη φόρμα, κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί μπροστά τους.

Αποδόσεις των bookmakers

Ακόμη και παρά το γεγονός ότι η Barca παίζει εκτός έδρας, σε αυτό το παιχνίδι αυτή είναι το φαβορί, σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων. Μπορείτε να κάνετε στοίχημα για τη νίκη των «μπλαουγκράνα» με απόδοση 2,10, ενώ η επιτυχία των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόν εκτιμάται με απόδοση 3,40. Οι ειδικοί πολλών πρακτορείων λένε ότι δε θα υπάρχουν πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Απόδοση για όβερ 2,5 είναι 1,75 έναντι 2,05 στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με το γεγονός ότι το φαβορί σ’ αυτό το ζευγάρι είναι η Βαρκελώνη. Αυτή η ιδιότητα των Καταλανών ενισχύθηκε περαιτέρω μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Αν καταφέρουν να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ στη Μαδρίτη, θα είναι ετυμηγορία για τους «στρωματάδες». Κατά τη γνώμη μου, αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι πάρα πολύ πλούσιο σε γκολ, επειδή για την Barca δεν έχει νόημα να τρέξει την επίθεση, και τώρα θα προσπαθούν να ελέγχουν την μπάλα μόνο. Πράγματι, με τέτοιο σενάριο παιχνιδιού δεν θα δούμε ποδοσφαιρική παράσταση με υπερβολικά γκολ.

Πρόγνωση και στοίχημα για το παιχνίδι Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα: over 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *