The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 30/04/2016 στις 17:00

РеалСосьедад-РеалМадрид-30.04

Στη 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος τη Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι στην Χώρα των Βάσκων, επίσκεψη στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Eusebio Sakristana έχει λύσει όλα τα προβλήματα της φετινής σεζόν στο ισπανικό Κύπελλο, οι Βάσκοι θα προσπαθήσουν να πιούν το αίμα του «βασιλικού» συλλόγου.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Στους τελευταίους τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα της Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε δύο φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, γιατί οι Βάσκοι ακόμα στην 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ νικώντας τη Βαρκελώνη με σκορ 1:0, κέρδισαν 41 πόντους στον κουμπαρά τους, που είναι εγγύηση της διατήρησης της θέσης στην ελίτ για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Sakristana δεν ήταν σε θέση να παλεύει για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών κυπέλλων, γι’ αυτό μπορούμε να πούμε ότι ο κύριος στόχος για τη σεζόν για τους Βάσκους έχει εκτελεστεί.

Δύσκολο ματς

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στερείται των κινήτρων στο τουρνουά, αλλά η Ρεάλ δε θα νοιώθει εύκολα στο «Anoeta». Πρωτ’ απ’ όλα επειδή οι «βασιλιάδες» τις προάλλες έπαιξαν ένα πολύ δύσκολο ματς στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League, το οποίο έληξε με σκορ 0:0. Η ομάδα από τη Μαδρίτη παίζει επιτυχημένα τον Απρίλιο, αλλά οι δυνάμεις των «μαρέγκων» δεν είναι απεριόριστες, και εκτός έδρας η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν συχνά έχει προβλήματα.

Πρόβλεψη

Πολύ σύντομα η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει επαναληπτικό αγώνα στους ημιτελικούς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά αντενδεικνύεται επίσης να χάσει πόντους σε αυτό το ματς, επειδή αυτό θα σημάνει τέλος του αγώνα για τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μαρέγκες» πρέπει να νικήσουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με ελάχιστες απώλειες, όσο σωματικών δυνάμεων τόσο και δυνάμεων του προσωπικού, έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,55 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *