The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Ρεάλ Μπέτις – Μπαρτσελόνα 30/04/2016 στις 21:30

Бетис-Барселона-30.04

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της ισπανικής Πρέμιερ Λιγκ η νυν πρωταθλήτρια της Ισπανίας και νικήτρια του Champions League η καταλανική Βαρκελώνη πάει επίσκεψη στη Μπέτις της Σεβίλλης. Οι «ασπροπράσινοι» έχουν ήδη ολοκληρώσει το έργο τους για τη σεζόν, διατηρώντας τη θέση τους στην ελίτ και για το μέλλον, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει σκοπό να κερδίζει σε κάθε μελλοντικό αγώνα και αν συμβεί αυτό, η «μπλαουγκράνα» για άλλη μια φορά θα γίνει πρωταθλήτρια της Ισπανίας.

Ταπεινωτική ήττα στο ντέρμπι

Η Μπέτις, σε γενικές γραμμές, δεν έπαιζε και άσχημα τον Απρίλιο, κατάφερε να νικήσει τη Λεβάντε και Λα Πάλμας, στο Βίγκο έπαιξε ισοπαλία με την Θέλτα Βίγκο, αλλά στον τελευταίο γύρο οι «ασπροπράσινοι» έχασαν στο ντέρμπι της Σεβίλλης με σκορ 0:2 και λίγο χάλασαν τις στατιστικές τους για το μήνα. Το σύνολο του ενεργητικού της ομάδας του Χουάν Μερίνο είναι 41 βαθμούς και 13η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Μόνο να κερδίσει

Η Βαρκελώνη μοιράζεται την πρώτη θέση στην κατάταξη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά είναι η «μπλαουγκράνα» που, στην περίπτωση της ισότητας των πόντων, θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Η Βαρκελώνη έρχεται για να κερδίσει, και όπως γνωρίζουμε, τα «λεοπαρδαλάκια», αν βάλουν στόχο, συχνά επικρατούν με μεγάλο σκορ. Γενικώς η Μπάρσα πολύ σίγουρα παίζει στους εκτός έδρας αγώνες, έχοντας σημειώσει 11 νίκες σε δεκαεπτά παιχνίδια εκτός έδρας στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ, σκοράροντας 40 γκολ και τρώγοντας μόνο δεκαπέντε.

Πρόβλεψη

Η Βαρκελώνη δύο γύρους στη σειρά απλά κοροϊδεύει τους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα: 8:0 με τη Ντεπορτίβο, 6:0 με τη Σπόρτιγκ. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η ίδια μοίρα περιμένει τη Μπέτις της Σεβίλλης, παρά το γεγονός του εντός έδρας παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βαρκελώνης με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,43 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *