The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Νάπολι – Αταλάντα 2/05/2016 στις 22:00

Наполи-Аталанта-02.05

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016, Νάπολη, «San Paolo», 22:00 (UTC/GMT +2), η Ιταλική Serie A, 36η αγωνιστική περίοδος.

Αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων: νίκη της Νάπολι – 1,18, ισοπαλία – 7,00, νίκη της Αταλάντας – 15,00

Νάπολι

Το τελευταίο παιχνίδι του γύρου θα λάβει χώρα στη Νάπολη, όπου το λάθος της γηπεδούχου ομάδας μπορεί να προκαλέσει ανησυχίες. Πριν από μία εβδομάδα στη Ρώμη οι παίκτες από τους πρόποδες του Βεζούβιου έχασαν, κάτι που επέτρεψε στη Ρόμα να μειώσει το χάσμα έως δύο μονάδες. Ισότητα των πόντων θα βολέψει τους «λύκους».

Με το ισχυρότερο τρόπο τη ποιότητα του παιχνιδιού της Νάπολι στις πρόσφατες συναντήσεις επηρέαζε η απουσία του αποβληθέντος Gonzalo Higuain. Η επιστροφή του Αργεντινού δεν έφερε μεγάλα μερίσματα ακόμα, αλλά, όπως γνωρίζετε, τις περισσότερες φορές σκοράρει στο “San Paolo”.

Αταλάντα

Το ΝΕΡΑΤΖΟΥΡΙ έως την 36η αγωνιστική ανησυχούσε ακόμα για την παραμονή στην ελίτ, αλλά μετά την 35η έπαψε. Η Παλέρμο, ο πιο κοντινός σύλλογος από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι 9 μονάδες πίσω και δεν έχει πλεονέκτημα σε προσωπικές συναντήσεις. Η σεζόν ήδη μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη για τους «βασιλιάδες των επαρχιωτών».

Η Αταλάντα δρα χωρίς αυτοπεποίθηση σ’ αυτή τη σεζόν εκτός έδρας: 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες με διαφορά τερμάτων 11-23. Στους τελευταίους 7 γύρους κέρδισε 3 νίκες, και όλες ήταν εντός έδρας. Η ομάδα σκοράρει τακτικά, κι όμως εκτός έδρας ακόμα και υψηλή αποτελεσματικότητα δεν επέτρεπε πάντοτε να πιάσει τουλάχιστον ένα πόντο.

Πρόβλεψη: Νάπολι – Αταλάντα

Το υψηλό κίνητρο των Ναπολιτάνων σ’ αυτό το εντός έδρας παιχνίδι θα είναι βασικός παράγοντας, που θα φέρει στο Νερατζούρι πολλά προβλήματα στην άμυνα. Οι “Μαφιόζοι” ελπίζουν όχι μόνο στον κύριο ελεύθερο σκοπευτή τους, αλλά και σε άλλους επιθετικούς, καθώς και σε μεσοεπιθετικούς. Ευτυχώς, ο ανταγωνισμός στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι αδύναμος.

Δημοφιλές στοίχημα είναι: χάντικαπ -1,5 για τη Νάπολι στην εταιρεία WilliamHill

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *