The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 30/04/2016 στις 16:30

БоруссияД-Вольфсбург-30.04

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga η δεύτερη ομάδα του τουρνουά η Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας της θα υποδεχτεί την ομάδα του Dieter Hecking. Οι «Λύκοι» έχουν σχεδόν χάσει την ευκαιρία ακόμη και για τη θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα, σχεδόν όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ για την «ασημένια σαλατιέρα».

Πρέπει να κερδίσει

Στην επερχόμενη αγωνιστική μπορεί να αποφασιστεί η μοίρα του τίτλου του πρωταθλήματος στην Bundesliga. Αυτό θα συμβεί, αν η Μπάγερν Μονάχου στον παράλληλο αγώνα θα νικήσει επί των συμπαικτών της Ντόρτμουντ. Παρ’ όλα αυτά οι «μέλισσες» ετοιμάζονται για τον αγώνα κατά των «λύκων», όπως για την τελευταία μάχη, επειδή στο «Signal Iduna» πάλι είναι εγγυημένο πλήρες κοινό, που θέλει να δει όμορφο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Εντός έδρας της αυτή τη σεζόν στη Bundesliga η ομάδα του Tuchel έπαιξε 15 παιχνίδια, που σημείωσε 13 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Βόλφσμπουργκ

Η Μπορούσια έχει ακόμα μια αχτίδα ελπίδας για τον τίτλο, ενώ η Βόλφσμπουργκ έχει παραδεχτεί τη σκέψη ότι δε θα δει την Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Διαφορετικά, πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τις τρεις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του Dieter Hecking στο γερμανικό πρωτάθλημα. Εκτός από αυτή τη σειρά ήττων, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι «λύκοι» παίζουν πολύ αδύναμα σε εκτός έδρας αγώνες, έχοντας τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία: 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Πρόβλεψη

Ακόμα κι αν στο παράλληλο αγώνα η Μπάγερν θα κερδίσει με συντριπτικό σκορ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα παρατήσει το παιχνίδι, αλλά θα δείξει ό, τι είναι σε θέση να κάνει αυτή τη στιγμή και θα προσπαθήσει να κερδίσει. Άλλωστε τι άλλο μπορεί να συμβεί στο γεμάτο γήπεδο «Signal Iduna Park»; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορούσιας Ντόρτμουντ με απόδοση 1,40 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *