The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Μπέρμιγχαμ – Μίντλεσμπρο 29/04/2016 στις 21:45

Бирмингем-Мидлсбро-29.04

Στις 29 Απριλίου στις 21:45 στο γήπεδο «St. Andrews» στο πλαίσιο της 45ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αγγλίας η Μπέρμιγχαμ θα συναντηθεί με τη Μίντλεσμπρο.

Εδραιωμένη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπέρμιγχαμ επαναλαμβάνει το αποτέλεσμα της περασμένης σεζόν, όπου τερμάτισε στη 10 θέση. 2 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Gary Rouetta κατέγραψε στο ενεργητικού της 16 νίκες, 13 ισοπαλίες και 15 ήττες. Έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες με διαφορά τερμάτων 50:46, κέρδισε 61 πόντους και πήρε 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταία φορά οι «μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας στις 3 Μαρτίου του τρέχοντος έτους στον αγώνα κόντρα στη Χαλ Σίτι – 1:0.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του περασμένου έτους στη 4 θέση, η Μίντλεσμπρο έχει αποτύχει να περάσει το προκριματικό γύρο της Premier League, χάνοντας στον τελικό αγώνα από τη Νόρβιτς. Στη τρέχουσα σεζόν η Μίντλεσμπρο παίζει μακράν καλύτερα, αλλά το πιο ενδιαφέρον θα συμβεί στους υπόλοιπους δύο γύρους. Έχοντας παίξει 44 ματς, η Μίντλεσμπρο κατέγραψε στο ενεργητικού της 26 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των συναντήσεων με διαφορά τερμάτων 60:28, σκόραρε 87 πόντους και πήρε την 2η θέση στην κατάταξη. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι λόγω της ισοπαλίας στον τελευταίο γύρο κόντρα στη Ίπσουιτς Τάουν 0:0, η «Μπόρο» δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την Μπέρνλι, αλλά, αντίθετα, έδωσε σ’ αυτή τη πρώτη θέση.

Σημειώνω ότι στις τετ-α-τετ μονομαχίες τις περισσότερες νίκες πήραν οι παίκτες της Μπέρμιγχαμ. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι ομάδες δεν κατάφεραν να ορίσουν το ισχυρότερο και το τελικό σφύριγμα κατέγραψε τη λευκή ισοπαλία. Επίσης θέλω να υπογραμμίσω ότι η «Μπόρο» κέρδισε μόνο μία φορά στην έδρα της Μπέρμιγχαμ, αρχίζοντας από το 2003. Οι «μπλε» με συνέπεια διαφέρουν με γκολ που σκοράρουν στα τελευταία 8 παιχνίδια, αλλά και η Boro θα έρθει σίγουρα για να κερδίσει. Το στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν, απόδοση 2,25 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *