The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον Σασουόλο εναντίον Ίντερ

Sassuolo-Inter-19.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 19 του Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. στα στάδιο «Mapei Stadium – Città del Tricolore» η Σασουόλο θα φιλοξενεί την Ίντερ στο πλαίσιο του εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Ιταλίας.

Η Σασουόλο τελείωσε την περασμένη σεζόν με την ήττα από τη Ρόμα 0:1, και με κερδισμένους 43 βαθμούς τελείωσε το πρωτάθλημα στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α’. Εκτός σεζόν οι “μαύρο-πράσινοι” έκαναν προετοιμασία, κερδίζοντας δύο φιλικούς αγώνες: με τη Real Vicenza 11:0 και τη Σουντιρολ 1:0. Το 2018 η ομάδα του Roberto De Zerbi έπαιξε εντός έδρας 11 αγώνες, σημειώνοντας τρεις νίκες, τρεις ήττες και πέντε ισοπαλίες. Στους 64 του Κυπέλλου Ιταλίας η Σασουόλο με σκορ 5:1 νίκησε τη Τερνάν.

Η Ίντερ του Μιλάνου με μεγαλύτερη επιτυχία έπαιξε στο πρωτάθλημα Ιταλίας, νικώντας τη Λάτσιο με σκορ 3:2, και με 72 βαθμούς βρίσκεται στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα προετοιμαζόταν παίζοντας τέσσερις φιλικούς αγώνες (1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) και 3 παιχνίδια του ΔΚΠ, στα οποία η Ίντερ σημείωσε δύο νίκες και 1 ήττα, μετά από τη διαδικασία των πέναλτι. Εκτός έδρας το 2018 οι “μαύρο-μπλε” έπαιξαν 10 παιχνίδια, στα οποία καταγράφηκαν τέσσερις νίκες, δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Στις τελευταίες προσωπικές συναντήσεις νικούσε η Σασουόλο, εντός έδρας – 1:0, εκτός έδρας – 2:1. Δεδομένων των απωλειών των Milanese αυτό το καλοκαίρι, την Κυριακή πρέπει να διακόψουν τη σειρά αποτυχιών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *