The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον Νιμ εναντίον Μαρσέιγ

Nimes-Marseille-19.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

«Stade de Koster»

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 19 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. στο γήπεδο «Stade de Koster» στο δεύτερο γύρο της νέας σεζόν του Λιγκ 1 Γαλλίας η Νιμ θα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ.

Η Νιμ στο περασμένο πρωτάθλημα Λιγκ 2 τελείωσε με 88 βαθμούς στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυτόματα προκρίνοντας στη νέα σεζόν στην Λιγκ 1. Εκτός σεζόν οι «κροκόδειλοι» έπαιξαν 7 φιλικά, όπου σημείωσαν τέσσερις νίκες, μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Εντός έδρας το 2018 η Νιμ έπαιξε 9 παιχνίδια, σημείωσε 5 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο του νέου πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Bernard Blankard κέρδισε την Ανζέ με σκορ 4:3.

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ την τελευταία σεζόν του πρωταθλήματος σκόραρε 77 βαθμούς και ήταν σε θέση να τελειώσει στην 4η θέση της κατάταξης του Λιγκ 1 Γαλλίας, λαμβάνοντας εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Europa League. Στους εφτά φιλικούς αγώνες η Μαρσέιγ σημείωσε μόνο μία νίκη, τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Το 2018 οι “μπλε-άσπροι” έλαβαν μέρος σε 16 παιχνίδια, όπου σημείωσαν οχτώ νίκες, πέντε ήττες, τρεις ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο της νέας σεζόν του Λιγκ 1 στην έδρα της η Μαρσέλ νίκησε την Τουλούζ με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες συναντήθηκαν μόνο σε τρεις φιλικούς αγώνες, σε δύο η Νιμ και η Μαρσέιγ μοιράστηκαν τους βαθμούς, και σε ένα παιχνίδι η Μαρσέιγ κέρδισε 1:0. Τώρα Les Phocéens είναι φαβορί, έχουν μεγάλους στόχους για τη σεζόν, οι οποίοι επιβεβαιώνονται από το παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ολιμπίκ Μαρσέιγ με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *