The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Red Bull Σάλτσμπουργκ εναντίον Χιμπέρνιανς

Salzburg(Aut)-Hibernians(Mlt)-19.07

Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Red Bull Arena“, Σάλτσμπουργκ

Ημερομηνία αγώνα: 19/07/2017 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Σάλτσμπουργκ την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξει με την ομάδα από τη Μάλτα που ονομάζεται Χιμπέρνιανς στο πλαίσιο των δεύτερων παιχνιδιών του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα, έληξε με τη νίκη της Σάλτσμπουργκ με σκορ 3:0. Στην ουσία μπορούμε να πούμε ότι στην αυστριακή πρωταθλήτρια τίποτα δε θα αποτρέψει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σίγουρα οι «ταύροι» θα χρησιμοποιούν το επερχόμενο παιχνίδι ως στάδιο προετοιμασίας για τα πλησιέστερα σημαντικά ματς.

Ισχυρή Σάλτσμπουργκ

Η πρωταθλήτρια της Αυστρίας πριν από τον αγώνα με τη Χιμπέρνιανς έπαιξε ένα φιλικό αγώνα με την ισχυρή βελγική ομάδα Άντερλεχτ. Ο αγώνας έληξε με την ήττα της Άντερλεχτ με σκορ 4:1, που δείχνει καλή φόρμα την Σάλτσμπουργκ. Μετά την ήττα της Χιμπέρνιανς η πρωταθλήτρια Αυστρίας έπαιξε στο Κύπελλο Αυστρίας με την ομάδα Doychlandsberger και ήταν ισχυρότερη από τον αντίπαλο σε εκείνο το παιχνίδι 7:0.

Σαφώς ασθενέστερη

Στη Χιμπέρνιανς δεν μένει τίποτα παρά μόνο να ελπίζει απλά να καταπολεμήσει τον ισχυρό αντίπαλο στο εκτός έδρας παιχνίδι. 0:3 είναι η ετυμηγορία, οι Μαλτέζοι δεν έχουν καμία πιθανότητα να πάρουν πίσω έναν τόσο μεγάλο χάντικαπ από το Σάλτσμπουργκ. Ένα σκοραρισμένο γκολ είναι το μέγιστο που μπορεί να υπολογίζει η πρωταθλήτρια της Μάλτας στο επερχόμενο παιχνίδι. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2017-18 η Χιμπέρνιανς ήταν ισχυρότερη από την ομάδα της Εσθονίας Ινφονέτ.

Πρόβλεψη

Η Σάλτσμπουργκ συνεχίζει να προετοιμάζεται ενεργά για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, τα οποία είναι ήδη προ των πυλών. Ο κύριος στόχος της Σάλτσμπουργκ είναι να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε κανείς στο στρατόπεδο των «ταύρων» και δεν πρόκειται να λυπηθεί τους καημένους παίκτες Μαλτέζους της Χιμπέρνιανς. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σάλτσμπουργκ με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *