The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα KR Ρέικιαβικ εναντίον Μακάμπι Τελ-Αβίβ

Reykjavik(Ice)-MaccabiTelAviv(Isr)-20.07

Προκριματικά του Europa League

Alvogenvöllurinn“, Ρέυκιαβικ

Ημερομηνία αγώνα: 20/07/2017 10:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ την ερχόμενη Πέμπτη πρόκειται να επισκεφθεί την ομάδα Ρέικιαβικ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με τη νίκη των Ισραηλινών με σκορ 3:1, οι πιθανότητες της Μακάμπι είναι πολύ υψηλότερες από τους βόρειους, αλλά ο παράγοντας της έδρας στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι στην πλευρά της Ρέικιαβικ, όμως, στην τρέχουσα σεζόν οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν καταφέρνουν πολύ καλά να επιτύχουν θετικό αποτέλεσμα ακόμη και στα εντός έδρας παιχνίδια.

Μόνο όγδοη

Η KR Ρέικιαβικ μετά από 9 αγώνες στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας της σεζόν 2017 σκόραρε μόλις 11 πόντους, που αντιστοιχούν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στην έδρα της στο ισλανδικό πρωτάθλημα η KR Ρέικιαβικ έπαιξε πέντε αγώνες, στους οποίους σημείωσε μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Απόκτησε φόρμα

Η Μακάμπι έπαιξε πολύ δυναμικά τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, κερδίζοντας τη Τίρανα σε δύο αγώνες. Πρώτα, οι Ισραηλινοί νίκησαν τους Αλβανούς στον εντός έδρα αγώνα με σκορ 2:0, στο δεύτερο αγώνα η Μακάμπι ήταν ισχυρότερη από τους Βαλκάνιους με αποτέλεσμα 3:0. Οι Ισραηλινοί στη σύνθεση είναι σημαντικά ισχυρότεροι από τον αντίπαλό τους από την Ισλανδία, αλλά το σκορ 3:1 δεν δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα παιδιά από το Τελ Αβίβ πάνε στο βόρειο νησί με την επιθυμία να νικήσουν τον αντίπαλό τους.

Πρόβλεψη

Η Μακάμπι στο δυναμικό της είναι ομάδα της φάσης των ομίλων του Europa League, και ίσως του γύρου των πλέι-οφ, οπότε δεν θα είναι έκπληξη η κατάσταση, στην οποία οι Ισραηλινοί θα κερδίσουν όχι την πιο ισχυρή ισλανδική ομάδα όχι μόνο εντός έδρα της, αλλά και εκτός. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μακάμπι με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *