The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Jiangsu Suning εναντίον Shanghai SIPG

JiangsuSuning-ShanghaiSIPG-01.07

Σούπερ Λιγκ Κίνας

Nanjing Olympic Sports Centre, Nanjing

Ημερομηνία αγώνα: 01/07/2017 02:35 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Το ερχόμενο Σάββατο στο 15ο γύρο της Σούπερ Λιγκ Κίνας η Jiangsu Suning County εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Shanghai SIPG. Ο Φάμπιο Καπέλο πρόσφατα έγινε επικεφαλής των μελλοντικών γηπεδούχων, και ήδη αυτή η ομάδα έχει μικρές επιτυχίες. Μπροστά της είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος, μπορούμε να πούμε ότι για τον Ιταλό ο επερχόμενος αγώνας θα είναι η πρώτη σοβαρή δοκιμασία στην κινεζική ελίτ.

Στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Jiangsu Suning πρόσφατα αγωνίστηκε για τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Σούπερ Λιγκ Κίνας, αλλά αυτή τη σεζόν η ομάδα έχει πολλά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή η Suning είναι μόνο στην 15η θέση στην κατάταξη, δηλαδή στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 9 βαθμοί, δύο λιγότεροι από το Χενάν, που βρίσκεται στη σωτήρια 14η θέση. Εντός έδρας της η Jiangsu στο πλαίσιο της στην Σούπερ Λιγκ Κίνας το 2017 ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο μία φορά σε επτά παιχνίδια.

Κυνηγώντας την Guangzhou

Με τη σειρά της η Shanghai SIPG μετά από 14 αγώνες στην Σούπερ Λιγκ Κίνας κατάφερε να κερδίσει 33 βαθμούς που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έπαιξαν 6 αγώνες, στους οποίους καταγράφηκαν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Shanghai SIPG πρόσφατα δύο φορές στη σειρά νίκησε την Jiangsu στα πλέι-οφ του Champions League της Ασίας.

Πρόβλεψη

Με τον ερχομό στη θέση του προπονητή της Jiangsu του Φάμπιο Καπέλο αυτή η ομάδα άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο του πάτους. Ο Ιταλός άρχισε να χτίζει την ομάδα στην άμυνα. Την ίδια στιγμή η Shanghai SIPG εκτός έδρας παίζει λιγότερο αποτελεσματικά από ό, τι εντός έδρας, οπότε σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στο under φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *