The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Όστερσουντ εναντίον Γαλατασαράι

Ostersunds(Swe)-Galatasaray(Tur)-13.07

Προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ

“Yamkraft Arena” Όστερσουντ

Ημερομηνία αγώνα: 13/07/2017 08:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο δεύτερο προκριματικό γύρο έρχεται στον αγώνα η τουρκική Γαλατασαράι, η οποία θα παίξει με την ομάδα της Σουηδίας Όστερσουντ. Στην πλευρά των Τούρκων είναι πιο ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό και η διεθνή εμπειρία, ενώ στην πλευρά των Σουηδών θα είναι η έδρα τους και καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, επειδή οι «Βίκινγκς» παίζουν ενεργά το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας για τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ

Η Όστερσουντ μετά από 14 γύρους στο σουηδικό πρωτάθλημα του 2017 βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 23 πόντοι και δύο μονάδες διαφορά από την τρίτη θέση της κατάταξης. Εντός έδρας αυτή η ομάδα στο εθνικό πρωτάθλημα της φετινής σεζόν έχει παίξει 7 αγώνες, στους οποίους σκόραρε 15 πόντους: 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μηδέν ήττες. Η Όστερσουντ μπορεί να ονομαστεί ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού.

Μόνο φιλικοί αγώνες

Εάν η Όστερσουντ ενεργά παίζει τους επίσημους αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα, η Γαλατασαράι τον Ιούλιο έπαιξε μόνο δύο φιλικούς αγώνες ενάντια Dirmota και Ντιοσγκιόρ. Και τα δύο παιχνίδια κερδήθηκαν, αλλά το επίπεδο των αντιπάλων δεν ήταν και πολύ υψηλό. Από αυτή την άποψη δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η τουρκική ομάδα στην επερχόμενη συνάντηση σίγουρα θα έχει προβλήματα με το αποτέλεσμα, όπως κι να ‘χει οι Τούρκοι αισθητά στερούνται την πρακτική. Σίγουρα το προπονητικό επιτελείο της Γαλατασαράι θα ποντάρει στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Όστερσουντ στο πρώτο παιχνίδι με την Γαλατασαράι έχει μια καλή πιθανότητα τουλάχιστον να μην χάσει. Οι Σουηδοί παίζουν πολύ καλά εντός έδρας τους και έχουν καλύτερη αγωνιστική πρακτική. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται καλή επιλογή. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Όστερσουντ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *