The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Σάλκε

Hoffenheim-Schalke-23.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Ράιν-Νέκαρ, Σίνσχαϊμ

Το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 4:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας του έκτου γύρος του πρωταθλήματος Γερμανίας, όπου η Χόφενχαϊμ στο γήπεδό της Αρένα Ράιν-Νέκαρ θα φιλοξενεί τη Σάλκε.

Η Χόφενχαϊμ στην τρέχουσα εκστρατεία κατάφερε να ξεκινήσει πολύ επιτυχές. Έχοντας παίξει σε 5 γύρους του πρωταθλήματος η ενδεκάδα Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν επέτρεψε ούτε μία ήττα, και 11 βαθμοί που έχει κερδίσει ήταν αρκετοί για να ανέβουν στην τρίτη θέση στην κατάταξη. Παρά το γεγονός ότι η Χοφενχάιμ παραμένει μια από τις 3 ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς ήττες, η ομάδα έχασε πόντους με την Μπάγερ εκτός έδρας 2:2 και τη Χέρτα εντός έδρας 1:1. Ωστόσο, η πιο σημαντική στιγμή είναι ο κερδισμένος εντός έδρας αγώνας του 3ου γύρου κόντρα στη Μπάγερν, ο οποίος τελείωσε με σκορ 2:0.

Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να διαφωνούμε ότι η αλλαγή του προπονητή της Σάλκε Γκελζενκίρχεν ωφέλησε της ομάδα. Η Σάλκε, παρόλο που έκανε μερικά λάθη στους γύρους, γενικά παίζει πολύ σίγουρα και γι’ αυτό είναι εντελώς άξια ανάμεσα στα φαβορί, βρίσκεται στην 6η θέση με 9 πόντους στο ενεργητικό της. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάλκε στον τελευταίο γύρο έχασε στην έδρα της από την Μπάγερν με σκορ 0:3.

Πρόβλεψη

Τα αποτελέσματα της αναμέτρησης μεταξύ αυτών των ομάδων παραμένουν υπέρ της Σάλκε, αλλά η επιτυχία των «ανθρακωρύχων» σχετίζεται με τα ματς πριν από 2-3 χρόνια. Την περασμένη σεζόν η Χόφενχαϊμ στην έδρα της κέρδισε όχι χωρίς κόπο με σκορ 2:1. Κατά τη γνώμη μου, η Χόφενχαϊμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Σάλκε, και γι’ αυτό το παιχνίδι εντός έδρας είναι πιθανό να τελειώσει χωρίς ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: χάντικαπ 1 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *