The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Μπάγερν Μοναχού

Hoffenheim-BayernMunich-09.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Ράιν-Νέκαρ, Σίνσχαϊμ

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι -1 με απόδοση 1,72

Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λειψία, Χόφενχαϊμ, Χέρτα, μπορεί Σάλκε, Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ αυτές είναι οι ομάδες που προορίζονται να προσπαθήσουν να πάρουν βαθμούς από τη Μπάγερν Μοναχού και να της προκαλούν περιπέτειες. Την περασμένη σεζόν πόνταρα σε κάθε προσωπική αναμέτρηση μεταξύ Χόφενχαϊμ και Μπάγερν στους πρώτους. Θεωρητικά, θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και αυτή τη σεζόν. Οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμάνε τη Χόφενχαϊμ, βάζουν τρελή απόδοση σ’ αυτούς – ποντάρεις με οποιοδήποτε χάντικαπ συν και κερδίζεις. Αλλά αυτή τη φορά, μου φαίνεται, αυτό δεν θα λειτουργήσει.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν εξέπληξε όλους την περασμένη σεζόν, ολοκληρώνοντας στην 4η θέση στη Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα έδειξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο σχέδιο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, γρήγορες άκρες και επιθετικό στο πρόσωπο του Βάγκνερ. Από την άποψη τακτικής η Χόφενχαϊμ ήταν επίσης έμπειρη. Γι’ αυτό η Μπάγερν δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε έναν αγώνα εναντίον τους. Εντός έδρας ικανοποιήθηκε μόνο με ισοπαλία (1:1), ενώ εκτός έδρας έχασε κιόλας (1:0).

Σε αυτό το ματς οι «χωριάτες» θα δυσκολευτούν πολύ, επειδή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα λείπουν 5 από τους πιο σημαντικούς παίκτες της βασικής σύνθεσης, με τους οποίους νίκησε την Μπάγερν την τελευταία σεζόν. Πρώτα απ’ όλα είναι ο Ζιουλέ (33/2 με βάση τελευταίας σεζόν), Rudy (32/2) και Τολιάν  (20/1). Αυτοί οι τύποι, ειδικά οι δύο πρώτοι, ήταν η κύρια δύναμη του Χόφενχαϊμ στην άμυνα. Στο τέλος της σεζόν οι δύο πρώτοι πήγαν στη Μπάγερν, ο Τολιάν πήγε να κατακτήσει την Ντόρτμουντ. Επιπλέον, λόγω του τραυματισμού, δεν θα είναι σε θέση να παίξει ένας άλλος βασικός κεντρικός αμυντικός Vogt (31/0) και Zuber (24/4), ο στόχος του οποίου ήταν να τρώει εξ ολοκλήρου την αριστερή πλευρά, κάτι που το κατάφερνε μια χαρά.

Την περασμένη σεζόν λιγότερα γκολ από τη Χόφενχαϊμ έχασε μόνο η Μπάγερν. Η καλή άμυνα ήταν η σημαντικότερη εγγύηση επιτυχίας. Στη νέα σεζόν μέχρι τώρα αυτό δεν παρατηρείται. Έχασαν συνολικά 6 γκολ από τη Λίβερπουλ στους 2 αγώνες στο πλαίσιο των προκριματικών για το Champions League και 2 από την Μπάγερ στη δεύτερη αγωνιστική. Και ναι, ακόμη είναι τραυματισμένος ο Σερζ Γκνάμπρι, για τον οποίο έχουν μεγάλες ελπίδες στην επίθεση, και ο Σαλαϊ  (22/8), ο οποίος έπαιξε τέλεια το ρόλο ενός παίκτη που μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να σκοράρει στο κατάλληλο χρόνο.

Η Μπάγερν ξεκίνησε καλά τη νέα σεζόν. Πρώτα, εντός έδρας νίκησε την Μπάγερ (3:1), και στη συνέχεια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να νικήσει τη Βέρντερ με σκορ 0-2. Παρά την άσχημη περίοδο πριν ξεκινήσει η σεζόν, η ενδεκάδα του Μοναχού από αγώνα στον αγώνα γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ο Τολισό και ο Σεμπάστιαν Ρούντι ήδη καταλαβαίνουν τους συνεργάτες τους καλύτερα και φέρνουν περισσότερο όφελος. Ο Χάμες, ο Μπόατενγκ  και ο Νόιερ έχουν αναρρώσει μετά από τραυματισμούς και είναι έτοιμοι να παίξουν. Η βάση στο πρόσωπο των Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν, Ριμπερί και Τιάγκο είναι επίσης εντάξει.

Η Χόφενχαϊμ αυτή τη σεζόν έχει μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αν όχι στο Champions League, τότε τουλάχιστον στο Γιουρώπα Λιγκ. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ένας λαμπρός νέος προπονητής και θα επιτύχει. Αλλά συγκεκριμένα σε αυτόν τον αγώνα οι γηπεδούχοι θα δυσκολευτούν πολύ να αντισταθούν στην καλύτερη ομάδα στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλές απώλειες προσωπικού, δυστυχώς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: φιλοξενούμενοι -1 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *