The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Λίβερπουλ

Hoffenheim(Ger)-Liverpool(Eng)-14.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

Τρίτη, 15 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Ράιν-Νέκαρ Αρένα, Σίνσχαϊμ

Στις 15 Αυγούστου 2017 στις 09:45 μ.μ. στο τελικό γύρο των play-off των προκριματικών του Champions League έχει προγραμματίσει η συνάντηση στην πόλη Sinsheim στο γήπεδο «Rhein-Neckar Arena», όπου η Χοφενχάιμ θα παίξει με την Λίβερπουλ.

Η εμφάνιση του «νεαρού» τεχνικού Γιούλιαν Νάγκελσμαν ως προπονητή της Χοφενχάιμ σε πολλούς προκάλεσε τη δυσπιστία, η έλλειψη εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο προέβλεπε την αποτυχία της ομάδας. Ωστόσο, έχοντας βρει τη σωστή προσέγγιση, ο προπονητής δεν άργησε να συνηθίσει, και μαζί με την ομάδα του άρχισε να κατεδαφίσουν τους πάντες καθ’ οδόν. Η τέταρτη θέση στον πίνακα της Μπουντεσλίγκα έβγαλε τη Χοφενχάιμ στον τελικό γύρο των προκριματικών του Champions League, όπου η κλήρωση έχει βάλει τους «μπλε-άσπρους» να παίξουν με τη Λίβερπουλ.

Με τη σειρά της η Λίβερπουλ, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιούργκεν Κλοπ, εδώ και δύο σεζόν χαρακτηρίζεται από την πρόοδο, όχι μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά και η φιλοσοφία του παιχνιδιού βρήκε εκρηκτική έμφαση στην αντεπίθεση. Σε σύγκριση με τους αντιπάλους της η Λίβερπουλ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο συμπεριφέρεται σεμνά, παρόλο που υπογράφηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Ρόμα και ο Andrew Robertson, ο οποίος πιο πριν έπαιζε στην άμυνα της Χαλ Σίτι.

Ο αγώνας την επερχόμενη Τρίτη θα ανοίξει το λογαριασμό προσωπικών συναντήσεων της Χοφενχάιμ και της Λίβερπουλ. Και οι δύο ομάδες υποστηρίζουν το αποτελεσματικό και δυναμικό ποδόσφαιρο, την ίδια στιγμή όσο μία, τόσο και η άλλη ονειρεύονται να προκριθούν στη φάση των ομίλων του Champions League. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις 12 Αυγούστου και οι δύο ομάδες έχουν προγραμματισμένο αγώνα: η Χοφενχάιμ στο Κύπελλο Γερμανίας, ενώ η Λίβερπουλ στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, αλλά σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων η Λίβερπουλ είναι πιο κοντά στη νίκη. Αυτή τη φορά θα παίξω στο «αουτσάιντερ», το οποίο θα πρέπει να δώσει τα πάντα, αλλά να μη χάσει, ευτυχώς το αήττητο σερί στα επίσημα εντός έδρας παιχνίδια κρατάει πάνω από ένα χρόνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ (0) της γηπεδούχους ομάδας με απόδοση 2,35.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *