The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Μπάγερν Μονάχου

Hoffenheim-BayernMunich-04.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Ο κεντρικός αγώνας του 27ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Χοφενχάιμ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη της γερμανικής ελίτ, και Μπάγερν, νυν πρωταθλήτριας Γερμανίας και πιθανής νικήτριας του τουρνουά. Παρά τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στην πλευρά των «αγροτών», οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι με το οποίο πρέπει να συμφωνήσουμε σε γενικές γραμμές.

Ισχυρή Χόφε

Πρέπει να συμφωνήσουμε με το γεγονός ότι η Μπάγερν είναι φαβορί, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Χοφενχάιμ κατέχει μια πολύ ισχυρή σεζόν, η ομάδα παλεύει για να προκριθεί στη ζώνη του Champions League, και εντός έδρας οι «αγρότες», στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν Μπουντεσλίγκα, ακόμα δεν έχουν χάσει ποτέ. Αυτή τη στιγμή οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γερμανίας, στο ενεργητικό της Χόφε είναι 48 πόντοι.

Ο ηγέτης της Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από 26 γύρους κατάφερε να σημειώσει 65 πόντους που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του γερμανικού ελίτ πρωταθλήματος. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Γερμανίας η Μπάγερν έχει παίξει 13 αγώνες, κέρδισε 10 φορές, σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 23:8. Σε 26 αγώνες της Μπουντεσλίγκα αυτής της σεζόν η Μπάγερν δέχτηκε μόλις 13 γκολ στο δίχτυ της.

Πρόβλεψη

Η Χοφενχάιμ είναι μια από τις λίγες ομάδες στην Μπουντεσλίγκα, η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί με την Μπάγερν Μονάχου. Ειδικότερα, πρόκειται για το εντός έδρας παιχνίδι, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «αγρότες» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσπαθήσουν να πάρει από την πρωταθλήτρια της Γερμανίας πόντους στον κουμπαράς τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Χόφε θα σκοράρει γκολ με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *