The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χιλή εναντίον Αυστραλία

Chile-Australia-25.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Αρένα Ατκρίτιε, Μόσχα

Ημερομηνία αγώνα: 25/06/2017 06:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Οι εθνικές Χιλής και Αυστραλίας θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Κυριακή στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στο γήπεδο Αρένα Ατκρίτιε, σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Χιλιανούς ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένου του επιπέδου των μελλοντικών αντιπάλων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ταυτόχρονα ότι όσο η χιλιανή ομάδα, τόσο και η εθνική της Αυστραλίας μπορούν να ονομαστούν επιθετικές.

Καλή προετοιμασία

Η εθνική της Χιλής ήρθε για την νίκη στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, στο στρατόπεδο των Νοτιαμερικανών δεν το κρύβουν, ο αγώνας κατά της Γερμανίας έδειξε ότι οι πιθανότητες της νίκης στη Ρωσία για το «κόκκινους» υπάρχουν. Μετά από δύο γύρους των παιχνιδιών στο ενεργητικό της η εθνική της Χιλής διαθέτει τέσσερις βαθμούς: νίκη επί του Καμερούν και ισοπαλία με τους Γερμανούς. Στην επικείμενη συνάντηση η Χιλή θα παίξει μόνο για τη νίκη.

Η ομάδα του «ύψους»

Η εθνική της Αυστραλίας έπαιξε τον αγώνα του «πάτους» με το Καμερούν, αλλά αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό επίτευγμα των Αφρικανών. Καγκουρώ θεωρείται η ομάδα του «ύψους», που επιβεβαιώνει η στατιστική των τελευταίων αγώνων της εθνικής: 3:2 με τη Σαουδική Αραβία, 0:4 με τη Βραζιλία, 2:3 κατά της Γερμανίας. Οι Αυστραλοί στο επερχόμενο παιχνίδι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, οπότε μπορεί να πάνε all-in, κάτι που πολύ πιθανόν να καταλήξει στο αποτέλεσμα του «ύψους», επειδή οι Χιλιανοί έχουν πολύ ισχυρή γραμμή της επίθεσης, η οποία σίγουρα θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από τις ελεύθερες ζώνες στην άμυνα των Αυστραλών.

Πρόβλεψη

Για την εθνική Χιλής για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα είναι αρκετή και ισοπαλία, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «κόκκινοι» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν, και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτή η νίκη θα είναι σίγουρη. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,68.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *