The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 23/04/2016

Герта–Бавария-23.04

Ανακοίνωση και πρόβλεψη για τον αγώνα Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου. Σάββατο 23 Απριλίου 2016, Βερολίνο, «Olympiastadion», 16:30 (UTC/GMT +2), Α’ γερμανική Μπουντεσλίγκα, 31 αγωνιστική.

Αποδόσεις της εταιρείας Paris Match: Νίκη της Χέρτας – 7,50, ισοπαλία – 4,80, νίκη της Μπάγερν – 1,40.

Χέρτα

Οι Βερολινέζοι θα διεξάγουν τη συνάντηση αυτή 3 ημέρες μετά από το ημιτελικό του Κυπέλλου, οι Μοναχοί – μετά από 4. Η «Γηραιά Κυρία» μπορεί να έχει ένα λειτουργικό πλεονέκτημα, επειδή δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσει μια επιπλέον πτήση, και δεν συμμετέχει στη διεθνή σκηνή. Ωστόσο, είναι αμφίβολο τέτοιου είδους πλεονέκτημα…

Από φυσική κατάσταση η ομάδα του Pala Darden δεν φαινόταν πολύ σίγουρη στους τελευταίους γύρους, οι οποίοι έφεραν στη Χέρτα μόλις 1 πόντο. Το βάθρο τιμής έπρεπε να το εγκαταλείψει κιόλας, ενώ από κάτω πιέζεται από τους τρεις ισχυρούς ανταγωνιστές, καθένας από τους οποίους θεωρεί τον εαυτό του πιο άξιο εκπρόσωπο της Γερμανίας στο Champions League.

Μπάγερν

Η συμμετοχή στο εγχώριο Κύπελλο μετριαζόταν για την ενδεκάδα του Pep Guardiola από την ευκαιρία να υποδεχτεί τον αντίπαλο εντός έδρας. Επιπλέον, ήταν η Βρέμης που λατρεύει να παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και η οποία δεν πήρε τόσες πολλές δυνάμεις, όσο απ’ τον ομόλογο από το Βερολίνο πήρε η αποδοχή της Μπορούσιας Ντόρτμουντ.

Στη μάχη για τον τίτλο η Μπάγερν έχει δημιουργήσει προβάδισμα 7 μονάδων, και την κατάκτηση του τίτλου μπορεί να γιορτάσει αυτή την εβδομάδα κιόλας, αν κερδίσει η ίδια και να περιμένει κάθε λάθος του ανταγωνιστή. Στην προηγούμενη συνάντησή της η Μπάγερν δεν είχαν προβλήματα εντός έδρας με την Σάλκε (3:0), και εκτός έδρας τον Απρίλιο ξεμπέρδεψε με τη Στουτγκάρδη και πέτυχε ισοπαλία στη Λισαβόνα με την Μπενφίκα (2:2).

Πρόβλεψη

Η Χέρτα δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ήταν στον πρώτο γύρο, όπου έχασε στο «Allianz Arena» 2:0 με καλές στιγμές για να σκοράρει. Από την άλλη πλευρά, μετά από 4 ημέρες τη Μπάγερν περιμένει το ταξίδι στην Μαδρίτη, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League, και ο Guardiola δεν θα βγάλει αποκλειστικά ισχυρότερη σύνθεση της ομάδας. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους στην επίθεση, και τουλάχιστον μία απ’ αυτές θα πρέπει να εκμεταλλευτούν.

Δημοφιλές στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *