The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χέρτα Βερολίνου – Γκλάντμπαχ

herthaberlin-borussiamonchengladbach-04-11-1

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 9:30 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, Βερολίνο

Ήδη σε πέντε παιχνίδια στη σειρά η Χέρτα δεν μπορεί να νικήσει Γκλάντμπαχ. Μήπως είναι καιρός; Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι 0 με απόδοση 1,77.

Η ομάδα του Dardano παίζει επίσης σίγουρα στην σεζόν, ακριβώς όπως και πέρυσι, όταν πήδηξε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Στους 9 γύρους μόνο 2 ήττες, και από τις ομάδες όπως η Μπάγερν (1 θέση) και η Χοφενχάιμ (3η θέση). Επιπλέον, και οι δύο αυτές ήττες ήταν εκτός έδρας, στα εντός έδρας παιχνίδια η Χέρτα είναι ανίκητη: 4 νίκες σε 4 παιχνίδια και διαφορά τερμάτων 8:2.

Δεν είναι μυστικό ότι να νικηθούν οι Βερολινέζοι εντός έδρας τους είναι εξαιρετικά δύσκολο έργο. Για παράδειγμα, την περασμένη σεζόν μόλις 3 ήττες σε 17 αγώνες. 2 από 3 ήττες ήταν στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα έχει εξαντληθεί (1 βαθμός στα 5 τελευταία παιχνίδια). Αν δεν ληφθούν υπόψη αυτά τα παιχνίδια, αποδεικνύεται τρελή στατιστική: μία ήττα σε 15 αγώνες. Από δω με τίποτα έφυγε η Λεβερκούζεν, Σάλκε, Mainz, και οι ομάδες όπως Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ ήταν σε θέση να πιάσει μόνο ένα βαθμό. Αυτή τη σεζόν η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, οπότε γιατί ξαφνικά η Γκλάντμπαχ θα κερδίσει;

Η σεζόν για τα πουλάρια προς το παρόν δεν πάει ακριβώς με το σενάριό τους: 3 νίκες σε 9 παιχνίδια και – αυτό σαφώς δεν είναι ό, τι περίμενε η ομάδα. Και αν η αρχή της σεζόν ήταν πολλά υποσχόμενη, αυτή τη στιγμή η Γκλάντμπαχ ξεκάθαρα δεν είναι στη φόρμα της (4 ματς χωρίς νίκη, μόνο 5 πόντους στα τελευταία 5 παιχνίδια). Η ομάδα του Schubert ακόμη και εντός έδρας της δεν μπορεί να κερδίσει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια (δύο μηδενικές ισοπαλίες), όπου συνήθως νικάει. Τι να πω; Εκτός έδρας αυτά τα παιδιά παίζουν χειρότερα από ποτέ: 3 ήττες και 1 ισοπαλία, το συνολικό σκορ 2:10. Ομοίως, η ομάδα ήταν σε πυρετό και την περασμένη σεζόν. Από τη μία πλευρά κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα, και από την άλλη μόνο 4 νίκες σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε γενικές γραμμές η Γκλάντμπαχ είναι η ομάδα εντός έδρας παιχνικιού, τα ταξίδια είναι δύσκολα για αυτήν, την περιμένει το πιο σημαντικό ματς στο Champions League εναντίον Σέλτικ. Σε περίπτωση νίκης τα πουλάρια θα έχουν ακόμα και καλές πιθανότητες να προκριθούν από τον όμιλο. Είμαι βέβαιος ότι όλη η δύναμη θα δοθεί σε εκείνο το παιχνίδι, έτσι ώστε θα είναι έτοιμοί σωματικά σαφώς χειρότερα.

Επιπλέον στους φιλοξενούμενους κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βοηθήσουν οι βασικοί παίκτες Raffael και Azar, οι οποίοι μόλις τώρα έχουν αναρρώσει από τον τραυματισμό, αλλά δύο δύσκολα παιχνίδια στη σειρά είναι απίθανο να παίξουν.

Την περασμένη σεζόν τα πουλάρια σημείωσαν 3 πόντους εδώ, αλλά τώρα δεν βλέπω κανένα επιχείρημα υπέρ των φιλοξενουμένων. Η πρόβλεψή μου – γηπεδούχοι 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *