The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χάιντουκ Σπλιτ εναντίον Έβερτον

Hajduk(Cro)-Everton(Eng)-24.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 24 Αυγούστου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Πόλιουντ, Σπλιτ

Η Αγγλική ομάδα Έβερτον την ερχόμενη Πέμπτη θα επισκεφθεί τη Χάιντουκ στο δεύτερο αγώνα του γύρο των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρησης έκλεισε με αποτέλεσμα 2:0 υπέρ των Βρετανών, η έκβαση του παιχνιδιού σε ένα μεγάλο ποσοστό των πιθανοτήτων βγάζει την ομάδα από την Αγγλίας στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Βαλκάνιοι δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη, αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί μέχρι εσχάτων.

Καλή κατάσταση

Η Χάιντουκ είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, τα παιδιά από το Σπλιτ βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Κροατίας, στο περιουσιακό τους υπάρχουν 13 βαθμοί, τρεις λιγότεροι από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ηγείται στο πρωτάθλημα. Στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2017–18 η Χάιντουκ Σπλιτ έχει περάσει τη Λέφσκι και Μπρόντμπι.

Δεύτερος γύρος

Σε αντίθεση με τη Χάιντουκ η Έβερτον παίζει μόνο το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν από την κροατική ομάδα οι Βρετανοί έπαιξαν με τη Ruzomberok της Σλοβακίας. Και τα δύο παιχνίδια με τον αντίπαλο έληξαν με σκορ 1:0 υπέρ των «ζαχαρωτών». Επίσης η Έβερτον πρόλαβε να παίξει δύο αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στον πρώτο γύρο η ομάδα από Λίβερπουλ στην έδρα της ήταν ισχυρότερη της Στόουκ 1:0, στο γύρο υπ’ αριθμό δύο υπήρχε ισοπαλία 1:1 με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον στο εγγύς μέλλον θα έχει να παίξε με την Τσέλσι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλαδή, τον επερχόμενο αγώνα η ενδεκάδα του Koeman θα προσπαθήσει να κρατήσει σε χαμηλές ταχύτητες, αλλά ταυτόχρονα να επιτύχει το στόχο της πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στο under. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *