The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φροζινόνε εναντίον Κρεμονέζε

Frosinone-Cremonese-02.10

Σέριε Β΄ Ιταλίας

Αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Partenio, Αβελλίνο

Στις 2 Οκτωβρίου 2017 στις 09:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στην πόλη Φροζινόνε η ομώνυμη τοπική ομάδα θα φιλοξενεί τη Κρεμονέζε στο πλαίσιο του 7ου γύρου της Σέριε Β’ Ιταλίας.

Έχοντας βρεθεί πριν από δύο χρόνια για πρώτη φορά στο ιταλικό ελίτ πρωτάθλημα, η Φροζινόνε δεν άντεξε στο επίπεδο της Σέριε A’ και επέστρεψε στην Σέριε B’. Την περασμένη σεζόν, όντας στην κατάσταση ενός από τα φαβορί, η Φροζινόνε κατέλαβε τρίτη θέση στο σύνολο του κύριου μέρους του πρωταθλήματος, έχοντας προκριθεί στο γύρο των play-off. Έχοντας το πλεονέκτημα της αυτόματης πρόκρισης στα ημιτελικά του διαγωνισμού, τα «καναρίνια» έχασαν στο σύνολο από την Κάρπι 0:1 και έπρεπε να μείνουν για άλλη μια σεζόν στο ίδιο πρωτάθλημα. Οι πρώτοι 6 γύροι για την ενδεκάδα του Marino γενικώς έφεραν καλά αποτελέσματα. Με εξαίρεση την ήττα στον τελευταίο γύρο από την Περούτζια 1:0, η Φροζινόνε κέρδισε 4 ματς και μία φορά έπαιξε ισοπαλία.

Η Κρεμονέζε, η οποία στην ιστορία της έχει περάσει 14 σεζόν στη Σέριε A’, τα τελευταία χρόνια περιπλανιόταν γύρω στα περιφερειακά πρωταθλήματα. Την περασμένη σεζόν οι “τίγρεις” πήραν την πρώτη θέση στη Σέριε A’ του ομίλου Α και προκρίθηκαν κατευθείαν στη Σέριε B’. Μέχρι στιγμής οι “γκρίζο-κόκκινοι” σε αυτό το πρωτάθλημα, όπως για τον αρχάριο, δείχνουν καλά αποτελέσματα. 8 βαθμοί κερδισμένοι μετά από 6 γύρους αφήνουν την ενδεκάδα του Monterfano στη δέκατη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, η ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με την Πεσκάρα αύξησε τη σειρά των αγώνων χωρίς νίκες σε 3 συνεχόμενους.

Πρόβλεψη

Η Φροζινόνε και η Κρεμονέζε έχουν παίξει 4 παιχνίδια στην ιστορία τους. Κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν εντός της Σέριε C. Η Φροζινόνε, το επίπεδο της οποίας επιτρέπει να ελπίζει στην αύξηση στην κατηγορία, θεωρείται φαβορί στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Φροζινόνε με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *