The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φροζινόνε εναντίον Βενέτσια ΦΚ

Frosinone-Venezia-29.03

Β’ κατηγόρια Ιταλίας

Stadio Benito Stirpe, Φροζινόνε 

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Φροζινόνε στο γήπεδό της «Benito Stirpe» θα παίξει εναντίον της Βενέτσια ΦΚ στον 33ο γύρο της Σέριε Β’ Ιταλίας στις 29 Μαρτίου στις 9:30 μ.μ.

Η Φροζινόνε δείχνει φέτος καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα ευχαριστεί τους οπαδούς και αγωνίζεται για την προώθηση στην τάξη. Αυτή τη στιγμή τα «καναρίνια» καταλαμβάνουν τη 2η θέση στη Σέριε Β’ Ιταλίας, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν 55 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 32 συναντήσεις. Η επίθεση των «κίτρινο-μπλε» είναι ισχυρή και σίγουρη, κατάφεραν να στενοχωρήσουν τους αντίπαλους 52 φορές, στην άμυνα, επίσης, γενικά, όλα είναι εντάξει, έχασαν 35 μπάλες. Στις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις η Φροζινόνε έπαιξε ισοπαλία με τη Σαλερνιάνα 0-0, νίκησε τη Νόβαρα με σκορ 1-0 και ήταν ασθενέστερη από την Περούτζια 1-3.

Η Βενέτσια φαίνεται αρκετά καλή αυτή τη σεζόν, η ομάδα δείχνει καλό ποδόσφαιρο και δεν στενοχωρεί τους οπαδούς. Τώρα είναι στην 6η θέση της Σέριε Β’ με 49 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 31 γύρους. Η επίθεση της ομάδας δείχνει καλή απόδοση, σκόραραν 40 γκολ, η άμυνα επίσης δεν απογοήτευσε, έχασαν 30 γκολ. Στις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις η Βενέτσια ήταν ασθενέστερη από την Έμπολι 2-3, έπαιξε ισοπαλία με την Πάρμα 1-1 και την Σπέτσια 1-1.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο της τρέχουσας σεζόν η Φροζινόνε και Βενέτσια έπαιξαν ισοπαλία με σκορ 1-1. Τώρα και οι δύο ομάδες δείχνουν καλό παιχνίδι, είναι δύσκολο να δοθεί προτίμηση σε κάποια, νομίζω οι σύλλογοι θα παίξουν στις καλύτερες παραδόσεις του ιταλικού ποδοσφαίρου χωρίς να σπάσουν το σύνολο του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *