The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φούλαμ – Νιούκαστλ στις 5/8/2016 στις 21:45

Fulham-Newcastle-05.08

Πρόβλεψη: νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +0,5 και under 3.5

Η Φούλαμ εδώ και δύο χρόνια δεν μπορεί να συνέλθει. Η μείωση στην τάξη έγινε πολύ οδυνηρό πλήγμα για την ομάδα: η αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών, ο νέος ιδιοκτήτης, λίγο απόμακρος από το ποδόσφαιρο, ως αποτέλεσμα υπάρχει μια απαίτηση από τη διαχείριση, ασαφείς διορισμοί των προπονητών και η έλλειψη σοβαρών προθέσεων εκ μέρους της διαχείρισης (δηλαδή, δεν είχε σκοπό να επενδύσει σε άμεση προώθηση ο Πακιστανός δισεκατομμυριούχος). Όλα αυτά τα προβλήματα συνοδεύουν την ομάδα επί τρία συναπτά έτη, από τη στιγμή που ο Shahid Khan αγόρασε την παλαιότερη ομάδα του Λονδίνου.

Το 2014 ο επιχειρηματίας έχει μπλοκάρει προσωπικά τη μεταφορά του Αντουάν Γριζμάν, αντί του Γάλλου παίκτη απέκτησε τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας δεν ήταν σε θέση να προσαρμοστεί σε μια νέα ομάδα, έχοντας παίξει για την Φούλαμ ανάξια λίγα παιχνίδια. Ο Γριζμάν τώρα είναι το αστέρι της παγκόσμιας κλίμακας, που επιβεβαιώνει τουλάχιστον το τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου ο επιθετικός της Ατλέτικο ήταν ο καλύτερος παίκτης.

Τώρα η ομάδα του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς κινδυνεύει να περάσει από τον καθαρισμό όχι μόνο του πρωταθλήματος, αλλά της τρίτης ντιβιζιόν της Αγγλίας. Εάν δεν θα ακολουθήσουν καλές αγορές στο εγγύς μέλλον, θα υπάρξουν πολύ αρνητικές συνέπειες για την ομάδα. Τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν να χάσουν τον ηγέτη τους Ross McCormack. Daily Mail γράφει ότι  Φούλαμ και Νόρβιτς έχουν ήδη συμφωνήσει τη μεταφορά του επιθετικού. Ο Σέρβος τεχνικός αυτό το καλοκαίρι έκανε μικρό καθαρισμό. Το σύλλογο άφησαν μερικοί παίκτες, ως αντικατάσταση ήρθαν: ο τερματοφύλακας της Brentford David Button, ο αμυντικός Scott Malone, ο αμυντικός Denis Odoi, ο οποίος εντάχθηκε από τη βελγική Λόκερεν, ο αμυντικός της Τσέλσι Τόμας Κάλας, ο Kevin MacDonald, έμπειρος Σκωτσέζος μέσος, ο μέσος Floyd Ayité, ο επιθετικός Sone Aluko, ο οποίος ήρθε από την Χαλ Σίτι. Γενικώς, η Φούλαμ στην μεταγραφική αγορά είναι πολύ δραστήρια, αγοράζοντας καλούς ποδοσφαιριστές. Η έμφαση στην απόκτηση των αμυντικών παικτών είναι κατανοητή, επειδή, πρώτον, είναι η πιο αδύναμη γραμμή, και, δεύτερον, ο σύλλογος έχει αφήσει φέτος το καλοκαίρι τρεις αμυντικούς. Η αντικατάσταση χρειάζεται.

Το αποτέλεσμα: από τη μία πλευρά το άνευ όρων φαβορί για τον τίτλο του νικητή της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας στη σεζόν 2016/2017. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν για τη Νιούκαστλ απόδοση 2,70, και στο πλησιέστερο διώκτη – 9.00. Βλέπετε τη διαφορά; Πολύ ισχυρή σύνθεση (να συγκριθεί στην κλάση των παικτών και στο βάθος μπορεί, ίσως, η Νόρβιτς) πολλαπλασιασμένη στον Rafael Benitez στο τιμόνι του συλλόγου. Πυρηνικό μείγμα, έτσι δεν είναι;

Από την άλλη πλευρά ο σύλλογος, ο οποίος έχασε ένα ζευγάρι δυνατών επιθετικών. Η Φούλαμ χωρίς τις προσπάθειες του Dembele και McCormack σημείωσε μόλις 15 γκολ από 66. Αυτή η αξιολύπητη εικόνα οδηγεί σε φρίκη. Δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με την Νιούκαστλ να βρεθεί ο σκόρερ, να λυθούν όλες οι λεπτομέρειες της σύμβασης και το ποσό της αποζημίωσης… δεν είναι ρεαλιστικό. Γι’ αυτό ό Σλάβισα Γιοκάνοβιτς θα αναγκαστεί να στηριχθεί στο Κόλι Βούντροου. Ο τύπος παρότι έχει δυνατότητες, αλλά είναι ακόμη πολύ νέος για να τραβάει το πλοίο που βυθίζεται.

Οπότε σκέφτομαι μερικές επιλογές στοιχημάτων: «προσωπικό under 1 (1)», «1ο ημίχρονο: under 1.5», «Οι φιλοξενούμενοι θα νικήσουν τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο», «Νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0,5 και under 3,5».


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *