The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φλαμένγκο εναντίον Γκρέμιο

Flamengo-Gremio-14.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 1:30 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Luso Brasileiro, Ρίο ντε Τζανέιρο

Στο πλαίσιο του 13ου γύρου της Σέριε A Βραζιλίας η Φλαμένγκο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Γκρέμιο, θα παίξουν δύο κορυφαίες ομάδες που αγωνίζονται στην τρέχουσα σεζόν για τον τίτλο στο ελίτ πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ωστόσο, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι τον τελευταίο καιρό έχουν αφήσει τις θέσεις τους ελαφρώς, για παράδειγμα, στο τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας  οι  «αθάνατοι» έχασαν εντός έδρας από καθόλου τη δυνατή αστρική ομάδα Αβάι.

Μόνο νίκες

Η Φλαμένγκο στα πέντε τελευταία παιχνίδια σημείωνε μόνο νίκες, στη Σέριε A Βραζιλίας ήταν ισχυρότερη από τη Μπάια, Σάο Πάολο και Βάσκο ντα Γκάμα, στο Κύπελλο της Βραζιλίας οι «κόκκινο-μαύροι» νίκησαν τη Σάντος, στο Κύπελλο της Νότιας Αμερικής την ομάδα Παλεστίνο. Όλες αυτές οι στατιστικές δείχνουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Φλαμένγκο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σέριε A, στο ενεργητικό της υπάρχουν 23 βαθμοί και 9 βαθμοί χάντικαπ από την Κορίνθιανς, η οποία ηγείται του πρωταθλήματος.

Ξεχάσανε πώς να σκοράρουν

Η Γκρέμιο ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη σεζόν, αλλά μετά από μια σειρά από νίκες έχει έρθει η σειρά των αποτυχιών. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Γκρέμιο σημείωσε μόνο δύο νίκες και τρεις ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν στα ματς με την Κορίνθιανς, Παλμέιρας και Αβάι, οι νίκες καταγράφηκαν στην Ατλέτικο Παραναένσε και Godo Krus. Εκτός έδρας η Γκρέμιο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας το 2017 έπαιξε 6 παιχνίδια, όπου κατάφερε να επιτύχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Φλαμένγκο εντός έδρας παίζει πολύ ωραία, πολύ σπάνια χάνει και με πολύ λίγους στόχους, ενώ η Γκρέμιο τώρα βρίσκεται σε παρακμή. Σε αυτό το ζευγάρι δε θα υπάρχουν πολλά γκολ. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *