The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα εναντίον Αταλάντα

fiorentina-atalanta-16-10-1

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, 1:30 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

11 από 16 – τόσα εντός έδρας παιχνίδια η Φιορεντίνα κέρδισε την περασμένη σεζόν, με εξαίρεση τα παιχνίδια εναντίον top-3 (Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα). Αυτό είναι 69%. Αυτή τη σεζόν η Φιορεντίνα δεν έχασε ούτε ένα γκολ σε τρία παιχνίδια εντός έδρας, παρότι στο Artemio Franchi ερχόντουσαν μόνο ομάδες από την εξάδα των ηγετών (Ρόμα, Μίλαν και Κιέβο). Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι συνετό να χάσετε απόδοση των 1,77 για την επόμενη εντός έδρας νίκη των βιολετών.

Σε εκτός έδρας η Φιορεντίνα καθυστερεί, γι’ αυτό είναι στην 14η θέση. Τόσο το καλύτερο – σε εντός έδρας αγώνες βγαίνει με τριπλή διάθεση, επειδή τους βαθμούς μαζεύει μόνο στη Φλωρεντία. Ρόμα και Κιέβο νικήθηκαν άξια. Με τη Μίλαν δεν έφτασε ένα γκολ, επειδή το αγωνιστικό πλεονέκτημα, επίσης, ήταν στην πλευρά των βιολετών. Πλέον ήταν μία εντός έδρας νίκη 5:1 στο Europa League. Απώλειες του προσωπικού δεν υπάρχουν. Τι άλλο χρειάζεται για τη νίκη;

Η Αταλάντα έχασε 4 από τους 7 αγώνες της νέας σεζόν. Το ημερολόγιο των φιλοξενούμενων δεν ήταν δύσκολο, αλλά η ομάδα έχασε από Σαμπντόρια και Κάλιαρι, κερδίζοντας τους πόντους μόνο στον αγώνα ενάντια της εντελώς νεκρής Κρότονε (αλήθεια είναι, ο αγώνας έγινε σε ουδέτερο έδαφος). Την περασμένη σεζόν η Αταλάντα έχασε 6 από 9 εκτός έδρας αγώνες κόντρα στους εκπροσώπους της κορυφής-9…

Όσο για το παιχνίδι – Bergamasco παίζουν καλύτερα εντός έδρας. Χωρίς να κάνουν πίσω, οργανωμένα. Εκτός έδρας η ομάδα γίνεται αγνώριστη. Και από τη Σαμπντόρια και από τη Κάλιαρι έχασε δικαίως. Συνολικά σουτ στα τέρματα στα δύο παιχνίδια είναι 13:3. Όχι υπέρ της Αταλάντα, φυσικά. Αλλά ήταν οι αγώνες κόντρα σε ομάδες από το κάτω μέρος του πίνακα! Φιλοξενούμενη από τη Φιορεντίνα θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Η Φιορεντίνα κέρδισε 9 παιχνίδια εναντίον Αταλάντα στη σειρά! Σε κάθε ένα από τα τελευταία 4 οι βιολέτες σημείωσαν από 3 γκολ. Βολικός αντίπαλος άραγε.

1,77 στη Φιορεντίνα, η οποία παίζει εντός έδρας και βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα, είναι τέλεια απόδοση. Ειδικά εναντίον της Αταλάντα, η οποία είναι παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας και έχει χάσει ήδη 9 αγώνες ενάντια των βιολετών στη σειρά.

Πρόβλεψη: νίκη1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *