The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα εναντίον Γιουβέντους

Fiorentina-Juventus-09.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 24ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας η Φιορεντίνα θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους Τορίνο στο Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 09/02/2018 στις 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Φιορεντίνα

Οι βιολετί για πολύ καιρό ήταν υποψήφιοι για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι πούλησαν τους κύριους παίκτες της σύνθεσης. Κι όμως η έλλειψη παικτών έφερε τα δυσάρεστα αποτελέσματα. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση, και στους τελευταίους αγώνες έπαιξε ισοπαλία με την Μίλαν (1:1) και Ίντερ (1:1), έχασε από την Σαμπντόρια (3:1) και Βερόνα (1:4), νικώντας στον τελικό γύρο την Μπολόνια (1: 2).

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους συνεχίζει να επιδιώκει τη Νάπολι. Τώρα η Μεγάλη Κυρία είναι ένα βαθμό πίσω από τους Ναπολιτάνους και δεν έχει το δικαίωμα να χάνει βαθμούς. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Αλέγκρι έβγαλε εκατό τοις εκατό αποτελεσμάτων, νικώντας τη Βερόνα (1:3), Κάλιαρι (0:1), Τζένοα (1:0), Κιέβο (0:2) και Σασουόλο (7: 0).

Πρόβλεψη

Το νικηφόρο σερί της Γιουβέντους διαρκεί 10 αγώνες σε όλα τα τουρνουά, παρά το γεγονός ότι ο Douglas Costa, Heuvedes, Quadrado και Dibala είναι τραυματισμένοι. Οι Τουρίνιοι έχαναν μόνο ένα γκολ. Ενώ η Φιορεντίνα στις δέκα τελευταίες συναντήσεις 13 φορές έβγαζε την μπάλα από το δίχτυο της. Ένα μεγάλο κίνητρο για τη Γιουβέντους είναι ο αγώνας με τη Νάπολι για το τίτλο στο πρωτάθλημα, ο οποίος δεν υπήρχε για αρκετές σεζόν στη σειρά. Έτσι, η Μεγάλη Κυρία πρέπει να κερδίσει στο Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι τρεις βαθμούς και να περιμένει το λάθος της Νάπολι, η οποία θα φιλοξενήσει τη ρωμαϊκή Λάτσιο εντός έδρας. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *