The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα εναντίον Νάπολι

fiorentina-napoli-22-12

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας, η Φιορεντίνα εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Νάπολι. Η ομάδα από τη Φλωρεντία στα δύο τελευταία παιχνίδια μόνο έχανε, πρώτα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού από την Τζένοα, και στη συνέχεια το παιχνίδι του 17ου γύρου από τη Λάτσιο, έτσι ώστε οι φίλαθλοι περιμένουν από την ομάδα του Paulo Sousa τη βελτίωση της ποιότητας του ποδοσφαίρου. Ενώ η Νάπολι τώρα είναι πολύ καλή, ομάδα προκαλεί αισθήσεις, σκοράρει πολύ, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

Ήδη όγδοη

Η Φιορεντίνα την περασμένη σεζόν μετά από 17 γύρους ήταν στη δεύτερη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα, τώρα οι «βιολέτες» είναι όγδοες, όπως λένε, να αισθανθείτε τη διαφορά. Με αυτή την έννοια δεν αποτελεί έκπληξη ότι τον Paulo Sousa “απολύουν” εδώ και αρκετούς μήνες. Η Φιορεντίνα δείχνει ποδόσφαιρο μόνο σε αποσπάσματα, δεν της αρκεί η συγκέντρωση στην αρχή του αγώνα και στο τέλος, έχε εξαφανιστεί κάπου η θέληση για το αποτέλεσμα.

Η Νάπολι με τη θέληση για το αποτέλεσμα

Ενώ η Νάπολι έχει αποκτήσει μια δεύτερη πνοή, μετά από μερικούς απότυχες αγώνες στη Σέριε A και το Champions League η “παρθενοπαίος” ξύπνησε και πάλι προκαλεί αίσθηση. Σε τέσσερις τελευταίες συναντήσεις η ομάδα του Surrey πάντα κέρδιζε, και οι αντίπαλοι της ομάδας από τη Νάπολη ήταν καθόλου αδύναμες Τορίνο, Κάλιαρι, Ίντερ και Μπενφίκα. Η Νάπολι αγωνίζονται όχι μόνο για τη ζώνη του Champions League, οι νότιοι έχουν ακόμα πιθανότητες να πάρουν το Scudetto, οπότε κάθε παιχνίδι παίζουν μόνο για να το κερδίσουν, ακόμη και αν είναι ο εκτός έδρας αγώνας.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Surrey ταξιδεύει στη Φλωρεντία για να κερδίσει. Τα δύο τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας η Νάπολι κέρδισε στην Κάλιαρι και Μπενφίκα. Η Φιορεντίνα τώρα δεν είναι ισχυρότερη από τους πορτογαλικούς «αετούς», έτσι οι νότιοι έχουν μια καλή πιθανότητα επιτυχίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *