The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φιγκεϊρένσε – Ατλέτικο Μινέιρο στις 4/7/2016 στις 01:00

Figueirense-Atletico-MG-04.07

Στο πλαίσιο του 13ου γύρου της Βραζιλιάνικης Serie A η μέτρια ομάδα Φιγκεϊρένσε από τη Φλοριανόπολη θα φιλοξενεί εντός έδρας της την Ατλέτικο Μινέιρο από την Μπέλο Οριζόντε. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του βαθμολογικού πίνακα: η Φιγκεϊρένσε είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ατλέτικο Μινέιρο μένει πολύ κοντά στην τέταρτη θέση.

Η Φιγκεϊρένσε είναι καθαρά ομάδα των εντός έδρας παιχνιδιών. Από τους 14 πόντους τους 12 η “συκιά” κέρδισε στους αγώνες εντός έδρας. Στο δικό της “Orlando Scarpelli” η ομάδα του Hudson Coutinho δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι. Σε έξι συναντήσεις – τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, επτά γκολ δέχτηκε και τέσσερα έχασε. Ενώ εκτός έδρας τα πράγματα είναι πολύ άσχημα: δύο ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια, τέσσερις ήττες, τρία θετικά γκολ και δέκα αρνητικά.

Η Φιγκεϊρένσε παίζει καλά εντός έδρας, ενώ η Ατλέτικο Μινέιρο και στα εκτός έδρας παιχνίδια προσπαθεί να επιτύχει αποτελέσματα. Η ομάδα του Μαρσέλο Ολιβέιρα στα παιχνίδια εκτός έδρας έχασε μόλις ένα παιχνίδι στις 17 Ιούνη με την Ιντερνασιονάλ με σκορ 0:1, τρεις συναντήσεις έληξαν με ισοπαλία, και την Αμερική τα «κοκοράκια» νίκησαν με σκορ 1:0. Συνολικά η Ατλέτικο Μινέιρο μετά από 12 αγωνιστικές της βραζιλιάνικης Serie A σκόραρε 19 πόντους και πήρε την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Η Φιγκεϊρένσε παίζει καλά εντός έδρας, ενώ οι παίκτες της Ατλέτικο Μινέιρο τείνουν να παίρνουν στα εκτός έδρας ματς τουλάχιστον ένα βαθμό στον κουμπαρά τους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό η ισοπαλία στον επερχόμενο αγώνα φαίνεται πολύ πιθανό αποτέλεσμα, αν όχι τελικό, τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ισοπαλία τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,43 στην εταιρεία William Hill.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *