The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φέγενορντ εναντίον Φενερμπαχτσέ

feyenoord-fenerbahce-08-12

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ντε Κάιπ, Ρότερνταμ, Zuid-Holland

Μάλλον το πιο ενδιαφέρον ματς του έκτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ, όπου η τοπική Φέγενορντ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την τουρκική ομάδα Φενέρμπαχτσε. Ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι δεν ικανοποιεί του Ολλανδούς καθόλου, μόνο η νίκη επιτρέπει την ομάδα του Van Bronckhorst να συμμετέχει στα πλέι-οφ του Europa League, οπότε από τους μελλοντικούς γηπεδούχους δεν θα πρέπει να περιμένουμε το μέγιστο δραστηριότητας και την επιθυμία να κερδίσουν.

Μια μικρή πτώση

Παρά τη μικρή πτώση στα αποτελέσματα, η Φέγενορντ συνεχίζει να ηγείται στην κατάταξη της ολλανδικής Eredivisie. Τώρα στο ενεργητικό των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν 36 πόντοι, τον ίδιο αριθμό έχει και η Άγιαξ, αλλά η ομάδα από το Ρότερνταμ έχει καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες, γι’ αυτό είναι η πρώτη. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Φέγενορντ έχει 7 βαθμούς μετά από πέντε γύρους και την τρίτη θέση. Η νίκη επί των Τούρκων εγγυάται στους Ολλανδούς τη συμμετοχή στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Θα υπάρχει μάχη

Με τη σειρά τους οι Τούρκοι στο δεύτερο μισό του φθινοπώρου της σεζόν σημαντικά αύξησαν τα αποτελέσματα που φαίνεται τόσο στην τουρκική Super League, όσο και στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Τουρκίας τα “καναρίνια” είναι ήδη τέταρτα με τέσσερις μονάδες  διαφορά από την Μπεσίκτας, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ η Φενέρ είναι στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Φενέρμπαχτσε από τους 10 βαθμούς στο Γιουρόπα Λιγκ 9 σκόραρε στα παιχνίδια εντός έδρας. Στην Οδησσό, στον αγώνα ενάντια Αυγής, οι Τούρκοι κέρδισαν μόνο ένα βαθμό μόνο στο τέλος του αγώνα, ενώ στο Μάντσεστερ έχασαν με σκορ 1:4. Με τέτοια εκτός έδρας αποτελέσματα τα “καναρίνια” θα δυσκολευτούν πολύ στο Ρότερνταμ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Φέγενορντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *