The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Ντόρτμουντ

Tottenham-BorussiaDortmund-13.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Γουέμπλεϊ

Στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ του Λονδίνου θα συναντηθεί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Τότεναμ

Η Τότεναμ Λονδίνου είχε μια καλή μεταγραφική περίοδο, απελευθέρωσε τον Κάιλ Γουόκερ στο Μάντσεστερ Σίτι και τον Janssen στη Φενερμπαχτσέ. Την ίδια στιγμή η ομάδα ενίσχυσε καλά τη άμυνά της και μπορεί πλέον να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την πρόκριση στο Europa League από την τρίτη θέση στον όμιλο. Στην τρέχουσα σεζόν οι Σπερς έπαιξαν τρία παιχνίδια στα οποία νίκησαν τη Νιούκαστλ (0:2), έχασαν από τη Τσέλσι (1:2) και υπέγραψαν ισοπαλία με την Μπέρνλι (1:1).

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει αφήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα για υπερβολικά χρήματα, έχοντας αγοράσει ως αντικατάστασή του τον Andriy Yarmolenko από την Ντιναμό Κιέβου. Για τον περασμένο μήνα οι «σφίγγες» κατάφεραν να χάσουν το Σούπερ Καπ Γερμανίας από την Μπάγερν στα πέναλτι (2:3), χωρίς προβλήματα να νικήσουν στο Κύπελλο της χώρας τη Rielasingen-Arlen (0:4), καθώς και να είναι ισχυρότεροι από τη Βόλφσμπουργκ (0:3) και τη Χέρτα Βερολίνου (2:0).

Πρόβλεψη

Όπως μπορείτε να δείτε μετά την άφιξή του στο σύλλογο ο Μπος βρήκε αμέσως μια κοινή γλώσσα με τους παίκτες, οι οποίοι άρχισαν αμέσως να εκτελούν τις διαταγές του. Η Τότεναμ από τότε που μετακόμισε στο Στάδιο Γουέμπλεϊ το παιχνίδι εντός έδρας δεν πάει καθόλου καλά, η ομάδα έχασε βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια στη σειρά. Πέρσι οι ομάδες έχουν συναντηθεί την άνοιξη στο στάδιο των 16 του Europa League, τότε η Μπορούσια ήταν ισχυρότερη, νικώντας τον αντίπαλο πρώτα 1:2 και στη συνέχεια 3:0. Παρά το γεγονός ότι οι «σφίγγες» δεν έχουν χάσει ακόμα σε αυτό το πρωτάθλημα, η άμυνά τους δεν είναι ιδανική και ο Kane με το Sohn και τον Eriksen θα έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν την πύλη του Μπούρκι. Επίσης, δεν προκαλεί μεγάλη αμφιβολία και ότι, έχοντας χάσει τον ταχύτερο παίκτη στη δομή, οι κεντρικοί αμυντικοί θα αναγκαστούν να τρέχουν στο Ομπαμεγιάνγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *