The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Τσέλσι

Tottenham-Chelsea-20.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 20 Αυγούστου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Γουέμπλεϊ

Ο κεντρικός αγώνας του δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2017–18 θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι, δύο ομάδων του Λονδίνου, οι οποίες πολύ σύντομα θα εκπροσωπούν την Αγγλία στο Champions League. Η Τότεναμ ξεκίνησε τη σεζόν με σίγουρη εκτός έδρας νίκη επί της Νιούκαστλ, ενώ η Τσέλσι έχασε εντός έδρας της από ένα απ’ τα αουτσάιντερ της Λιγκ Μπέρνλι με αποτέλεσμα 2:3. Αυτό υποδηλώνει ότι οι «μπλε» έχουν προβλήματα που μπορεί να εμποδίσουν αυτή την ομάδα να επιτύχει θετικά αποτελέσματα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πανίσχυρη Τότεναμ

Η Τότεναμ εδώ και τρίτη σεζόν δείχνει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει αποδειχθεί επιτυχές: εκτός έδρας τρεις βαθμοί στην αναμέτρηση με ένα ισχυρό αντίπαλο. Στην κατάταξη οι «Σπερς» έχουν εγκατασταθεί προς το παρόν στην τέταρτη θέση, αλλά υπάρχουν άλλες επτά ομάδες με τρεις πόντους. Στο εγγύς μέλλον η κατάσταση θα αλλάξει ελαφρώς, γιατί λίγες ομάδες θα είναι σε θέση να κρατηθούν δύο ή τρεις γύρους στη σειρά μόνο νικώντας.

Προβλήματα της πρωταθλήτριας

Η Τσέλσι ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς τον Αζάρ, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός, αν όχι ο βασικός παίκτης των «μπλε». Επιπλέον, έφυγε ο Μάτιτς που εδραίωνε τη κεντρική ζώνη, και έλαβαν κάρτα ο Cahill και ο Φάμπρεγας. Με αυτές τις απώλειας η Τσέλσι θα δυσκολευτεί πολύ στο Γουέμπλεϊ να κερδίσει ακόμη και ένα βαθμό στην αναμέτρηση με Σπερς, οι οποίοι από τα πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ άρχισαν να σκοράρουν και να κερδίζουν.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ στο επερχόμενο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με την Τσέλσι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει τον άμεσο και κύριο αντίπαλό της. Τα Σπερς δεν έχουν προβλήματα με τη σύνθεση, ενώ η Τσέλσι έχει μεγάλα προβλήματα με προσωπικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *